توهین جنجالی نماینده مجلس به یک خبرنگار-راهبرد معاصر
۴ تروریست در راسک به هلاکت رسیدند + جزئیات سرلشکر سلامی: با بخشی از توانایی‌مان با دشمن درگیریم، در حالی که آنها با همه استعداد و ظرفیت و توانایی به میدان آمده اند وزیر کشور: روند انسداد مرز‌ها شدت بیشتری گرفته / چند میلیون اتباع خارجی از همه بخش‌های یارانه‌ای استفاده می‌کنند علی لاریجانی: اسرائیل به دنبال آن است که جنگ را به ایران بکشاند؛ ما نباید به دام آنها بیفتیم سخنگوی نیرو‌های مسلح: تهدید‌های زیادی پیش رو داریم وزیر ارتباطات: طرح رفع فیلترینگ در شورای عالی سران قوا بررسی شد پزشکیان: از همان ابتدا یک گروه نمی‌خواستند ما به نتیجه برسیم؛ هنوز هم تلاش‌هایی می‌کنند واکنش پزشکیان به انتخاب ترامپ: در توسعه روابط خود با دیگر کشور‌ها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه: وعده صادق ۳ پاسخ دندان‌شکن به دشمن خواهد بود رهبر انقلاب: شهید نصرالله به اسلام عزت داد رهبر انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی جناب «جعفر بن ابیطالب»: مفاخر تاریخی ما مثل جومونگ خیالی نیستند، امّا مثل جومونگ جنگ و مبارزه کردند واکنش یک نماینده مجلس به پیروزی ترامپ: سگ زرد برادر شغال است | انتخابات آمریکا تاثیری بر کشور ما ندارد تمدید مصوبه مولدسازی دارایی‌های دولت برای دو سال دیگر تعیین تکلیف یک میلیون نفر با اجرای طرح ساماندهی کارکنان دولت + توضیحات عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس توضیحات سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس درباره طرح اصلاح ماده ۴۱

توهین جنجالی نماینده مجلس به یک خبرنگار

عبدالحسین روح‌الامینی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سؤال خبرنگاری که پرسید «آیا شما ۲۰۰ میلیون تومان ودیعه مسکن را از مجلس گرفته‌اید یا خیر؟» پاسخی هتاکانه و قلدرمآبانه ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، مجلس شورای اسلامی در دوره‌های مختلف مبلغی را به عنوان ودیعه مسکن در اختیار نمایندگان قرار می‌دهد. {توضیح مجلس درباره حق مسکن ۲۰۰میلیونی نمایندگان}  این مبلغ در دوره فعلی ۲۰۰ میلیون تومان اعلام شده است.

 

در فلسفه این مبلغ اینطور گفته می‌شود که نمایندگانی که در تهران منزل ندارند، کمک هزینه‌ای برای خرید یا رهن داشته باشند تا بتوانند وظیفه نمایندگی خود را دنبال کنند. اینکه چقدر این فلسفه درست است یا خیر؟ محل بحث نیست. اما این موضوع درباره نمایندگانی که در تهران سکونت دارند و یا نمایندگانی که در دوره‌های قبلی مجلس نیز حضور داشته‌اند و این ودیعه را قبلا گرفته‌اند، مسئله مهمتری است.

 

ظاهراً طبق آیین‌نامه همه نمایندگان مجلس می‌توانند این ودیعه را دریافت کنند. امّا وقتی عدالت‌خواهانه و منصفانه به این مسئله نگاه شود پرسش مهمی پیش می‌آید و آن اینکه اگر نماینده‌ای در تهران خانه دارد و یا نماینده شهرستانی است که در دوره‌های قبلی در تهران خانه خریده و یا پیشتر ودیعه دریافت کرده، چرا باید چنین مبلغ کلانی را دریافت کند؟ آنهم در شرایطی که مسکن به یک معضل و بحران بسیار جدی برای مردم عادی تبدیل شده و بسیاری از مردم در تامین مبلغی بسیار کمتر از این نیز برای اجاره یا رهن دچار مشکلات عدیده هستند.

 

برخی خبرنگاران تسنیم برای پیگیری همین مسئله، بدون القای هیچ پیش‌فرض و چالشی، با برخی نماینده‌های تهران این سوال را مطرح کردند که ۱- آیا شما ۲۰۰ میلیون تومان ودیعه مسکن مجلس را گرفتید یا نه؟ ۲- اگر گرفتید، یعنی در تهران خانه نداشتید؟

 

در موردی بسیار عجیب، آقای عبدالحسین روح‌الامینی نماینده تهران در مواجهه با پرسش خبرنگار که این سوال را پرسیده، اولاً گفته است که «به تو چه؟» و سپس در پاسخ به اصرار خبرنگار که بالاخره این مسئله‌ای است که مردم حق دارند بدانند، گفته است: در تسنیم غلط کرده‌اند که گفته‌اند چنین موضوعی را بپرسید!

 

این درحالی است که اگر در ظاهر از آقای روح‌الامینی بپرسید شما موافق شفافیت هستید یا خیر؟ به احتمال زیاد برای مواجه نشدن با انتقاد عمومی تأکید خواهد کرد که بنده ۱۰۰ درصد موافق شفافیت هستم! اما وقتی با کوچکترین پرسشی درباره مبلغ دریافتی مواجه می‌شود به این نتیجه می‌رسد که غلط کرده‌اند این سوال را از او می‌پرسند، چرا که امثال او باید آسوده باشند که کسی از اعمال و رفتارشان چیزی نمی‌پرسد!

 

ممکن است آقای روح‌الامینی این ودیعه را دریافت کرده باشد و ممکن است دریافت نکرده باشد، اما نحوه مواجهه او با خبرنگار و یک سوال ساده و البته صریح در راستای شفاف‌سازی نشان می‌دهد که چنین نماینده‌ای واقعاً تا چه حد اولاً به شفافیت و رسیدگی به رفتار و اعمالش اعتقاد دارد و ثانیاً تا چه اندازه پیش و پس از انتخابات یک‌رنگ است!

 

این مسئله مهمی است که نشان می‌دهد مردم باید در انتخابات مختلف نه به شعارها بلکه به «تعهدات» واقعی افراد رأی دهند تا دست آنها برای تغییر رنگ پس از رأی‌آوری باز نباشد.

 

موضوع پیش رو همچنین آزمونی برای هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان است تا بتواند از حیثیت خود دفاع  کند. اگر به این رفتار آقای روح‌الامینی رسیدگی نشود، این رفتار را  به حساب کل مجلس نوشته است!

 

همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار