اسلامی: آژانس باید ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را محکوم کند/آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند

حادثه بیروت دل همه ما را مجروح کرد

رییس سازمان انرژی اتمی ایران با حضور در سفارت لبنان در تهران گفت: حادثه بیروت دل همه ما را مجروح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر صالحی معاون رییس جمهور پس از گفتگویی صمیمی با حسن محمد عباس، سفیر لبنان در تهران و عرض تسلیت به ملت و دولت بزرگ لبنان از وقوع این حادثه ابراز تاسف کرد و اظهار داشت: این حادثه غیرمترقبه و باورنکردنی که بیش از ۱۵۰ شهید و ۵۰۰۰ نفر مجروح داشت، دل همه ما را مجروح کرد.

 

رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه احترام ویژه ای برای ملت و دولت لبنان قائل است، تصریح کرد: ملت لبنان ملتی علم دوست، با فرهنگ، مقاوم و دارای تاریخی دیرینه است. مثل برخی کشورها که در ۵۰-۴۰ سال اخیر بوجود آمده اند نیست و از زمان فینیقی ها در ۶-۵ هزار سال قبل به عنوان یک ملت بزرگ حضورش در جامعه جهانی مشهود بوده است. امروز هم این حضور مشهود است.

 

وی افزود: آثار علمی، فرهنگی و اقتصادی لبنان در کشور های عربی، خیلی فراتر از وسعت کوچک آن است.

 

صالحی تاکید کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران همانگونه که رییس جمهور محترم در هیات دولت اعلام کردند، آمادگی دارد هرگونه کمکی که مورد درخواست دولت لبنان باشد را فراهم کند. سازمان انرژی اتمی ایران نیز در حوزه کاری خود در زمینه رادیوداروها و دیگر محصولات و خدمات هسته ای مورد نیاز آمادگی مساعدت و همکاری را دارد.

 

وی گفت: در حال تولید تعدادی تجهیزات پزشکی مثل ونتیلاتور که در پزشکی برای درمان کرونا و تنفس مصنوعی کاربرد دارد، هستیم که در نظر داریم تعدادی از این تجهیزات را به ملت لبنان اهداء کنیم.

 

صالحی در پایان با اشاره به جمله معروف «من علّمنی حرفاً فقد صیّرنی عبداً» گفت: به عنوان انسانی که بخشی از عمرم و تحصیلاتم را در لبنان گذرانده ام، وظیفه خود دانستم که با این ملت بزرگ ابراز همدردی کنم.

 

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار