این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

راهکاری برای کنترل وزن و چاقی دانش آموزان در دوران کرونا

مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش از اجرای طرح کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد محسن بیگی مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره طرح تحولی کنترل وزن و چاقی دانش‌آموزان گفت: طرح کنترل چاقی بر تغذیه سالم و کنترل وزن به ویژه در دورانی که بچه‌ها اجبارا باید در خانه بمانند و تحرک کمتری دارند متمرکز است.

 

به گفته وی، براساس پیمایش‌هایی که قبلا وزارت بهداشت انجام داده است حدود ۲۰ درصد بچه‌ها اضافه‌وزن و چاقی دارند. این آمار مربوط به شرایط عادی است، اما اکنون که کم‌تحرکی در شرایط قرنطینه‌ای پیش آمده قطعا این آمار تشدید شده است.

 

مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر ضرورت حساسیت‌زایی نسبت به موضوع چاقی توضیح داد: چاقی یکی از فاکتورهای موثر در ابتلا به بسیاری از بیماری‌هاست و افراد چاق بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف قرار دارند. چاقی از فاکتورهای ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و دیابت نیز به شمار می‌رود و به همین دلیل پرداختن به مقوله زندگی سالم و کنترل وزن یکی از مسائل جدی در حوزه تربیت بدنی و سلامت است.

 

محسن‌بیگی افزود: طرحی که پیش‌بینی کرده بودیم در مرحله اول این‌گونه بود که در مدرسه و توسط دبیران تربیت بدنی و مدیران مدرسه کنترل وزن و غربالگری صورت گیرد و آن دسته از دانش‌آموزان که نیازمند اقدامات مداخله‌ای هستند از توصیه‌های تغذیه‌ای و ورزش گرفته تا اقدام درمانی مشخص برایشان انجام شود.

وی گفت: با توجه به شیوع کرونا و این‌که پیش‌بینی می‌شود حضور بخش قابل توجهی از دانش‌آموزان در مدرسه امکان‌پذیر نباشد تمهیدات دیگری پیش‌بینی شد. قرار بر این شد دانش‌آموزانی که نمی‌توانند در مدرسه حضور داشته باشند خانواده‌هایشان قد و وزن آن‌ها را اندازه بگیرند و این دو عدد را در اپلیکیشن و سامانه‌ای که تعریف می‌شود وارد کنند.

 

مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش توضیح داد: همکاران ما ارزیابی می‌کنند و برای آن‌ها که شاخص توده بدنی‌شان بالاتر از حد نرمال باشد اقدام مداخله‌ای را آغاز می‌کنند و به خانواده‌ها اطلاع می‌دهند. در راستای فرهنگ‌سازی نیز برنامه‌های آموزشی تغذیه سالم در شبکه شاد بارگذاری می‌شود.

 

به گفته محسن‌بیگی، در دستورالعمل پیش‌بینی‌ شده است تا آبان اندازه‌گیری‌ها انجام شود تا فرصتی برای اقدامات مداخله‌ای داشته باشیم و پایان سال گزارش ارزیابی ارائه دهیم.

 

همشهری

کلمات کلیدی: محمد محسن بیگی
ارسال نظر