حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

انفجار در ولایت فراه افغانستان

انفجار در ولایت فراه افغانستان در حادثه سوء قصد به جان معاون امنیتی فرمانداری ولایت فراه افغانستان، ۴ پلیس کشته و ۱۰ غیرنظامی زخمی شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «فاروق بارکزی» سخنگوی والی فراه افغانستان امروز چهارشنبه اعلام کرد که انفجار شدیدی مقابل فرماندهی پلیس این ولایت روی داده است.

 

بر اساس اعلام این خبرگزاری، بر اثر این حادثه تاکنون ۴ پلیس کشته و ۱۰ غیرنظامی زخمی شده‌اند. وی در ادامه اضافه کرد که با توجه به شدت این انفجار، ممکن تعداد کشته‌ها افزایش یابد.

 

بر اساس اعلام خبرگزاری آوا، حادثه زمانی روی داد که یک عامل انتحاری به همراه خودرو مملو از مواد انفجاری قصد حمله به «حاجی قادر» معاون امنیتی فرمانداری ولایت فراه را داشت.

 

تا کنون هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حادثه را برعهده نگرفته است.

 

مهر

کلمات کلیدی: افغانستان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار