سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

تظاهرات مجدد هواداران «شیخ الزکزاکی» در خیابانهای پایتخت نیجریه

شماری ازهواداران رهبر جنبش اسلامی نیجریه با برپایی تظاهراتی در پایخت این کشور آزادی فوری و بدون قید و شرط «شیخ الزکزاکی» وهمسر وی را خواستار شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۳ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، شماری از هواداران «شیخ الزکزاکی» رهبر جنبش اسلامی نیجریه روز چهارشنبه با حضور در خیابان‌های پایتخت این کشور خواستار آزادی شیخ الزکزاکی و همسر وی شدند.

شماری از هواداران شیخ الزکزاکی روز چهارشنبه با برپایی تظاهراتی در شهر «آبوجا»، پایتخت نیجریه به تداوم محبوس بودن رهبر جنبش اسلامی نیجریه معترض شدند. هوداران الزکزاکی در حالی که تصاویری از وی را  در دست داشتند از  مقامات این کشور آزادی سریع و بدون قید و شرط  رهبر جنبش اسلامی نیجریه و همسر او را خواستار شدند.

شیخ زکزاکی از آذرماه ۱۳۹۴ و به دنبال یورش وحشیانه نیروهای ارتش و پلیس به اقامتگاه وی در ایالت «کادونا» در شمال نیجریه بازداشت و محبوس شد؛ یورشی که در نتیجه آن تعداد زیادی شهید و زخمی شدند. نیروهای امنیتی و نظامی، «زینت ابراهیم» همسر شیخ زکزاکی را هم دستگیر کردند.

به تازگی پسر رهبر جنبش اسلامی نیجریه  در مصاحبه‌ای ضمن توصیف شرایط نامساعد جسمانی پدرش در زندان گفت دولت نیجریه 6 فرزند شیخ زکزاکی را قتل عام کرده است.  «محمد ابراهیم زکزاکی» یکی از فرزندان شیخ «ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی نیجریه در گفت‌وگویی که به صورت آنلاین با روزنامه «پانچ» انجام گرفته به جنایاتی اشاره کرد که رژیم نیجریه علیه خانواده‌اش و جنبش اسلامی نیجریه مرتکب شده‌ است.

وی در این مصاحبه تصریح کرد که دولت نیجریه 6 تن از فرزندان زکزاکی را کشته است و هم‌اکنون تنها سه فرزند او زنده هستند. (

کلمات کلیدی: شیخ زکزاکی
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار