پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

درخواست الکاظمی از کمیسیون انتخابات برای برگزاری به موقع انتخابات زودهنگام

نخست وزیر عراق از کمیسیون عالی انتخابات این کشور خواست تلاش مضاعفی برای برگزاری انتخابات در موعد مقرر آن یعنی خرداد ماه 1400 به کار بندد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق روز پنجشنبه از کمیسیون انتخابات خواست تا همه تلاش خود را برای برگزاری به موقع انتخابات زودهنگام به کار بندد.

 

دفتر نخست وزیری عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: الکاظمی امروز با رئیس و اعضای شورای کمیسیون عالی مستقل انتخابات در حضور شماری از وزرا و فرماندهان امنیتی تشکیل جلسه داد تا درباره آمادگی‌های فنی برای برگزاری انتخابات زودهنگام در موعد مقرر خود که شش ژوئن سال آتی(۱۶ خرداد ۱۴۰۰) است، گفت وگو کند.

 

الکاظمی تاکید کرد: دولت فعلی مصمم است انتخابات را بر اساس اینکه یک تقاضای عمومی است در تاریخ تصویب شده خود برگزار کند. این موضوع منطبق با توصیه‌های مرجعیت عالیقدر و خواسته‌های گروه‌های سیاسی است و همچنین از اولویت‌های برنامه‌های دولت است که به آن متعهد هستیم.

 

بر اساس گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، نخست وزیر عراق از کمیسیون انتخابات خواست تلاش خود رابرای تکمیل مقدمات برگزاری انتخابات مضاعف کند و به موازات آن دولت هم با همه توان خود برای تحقق این مهم در موعد مقرر کار کند.

 

الکاظمی از همه وزارتخانه‌ها و ادارات دولتی نیز خواست به کمک کمیسیون عالی انتخابات آمده و با برداشتن موانع و تسهیل امور، با همه توان برای برگزاری انتخابات در موعد مقرر آن تلاش کنند.

 

نخست وزیر عراق به تازگی بعد از گذشت دو ماه از انتخابش به عنوان نخست‌وزیر عراق گفت که انتخابات پارلمانی زودهنگام کمتر از یک سال دیگر برگزار خواهد شد. او ۶ ژوئن سال ۲۰۲۱ (۱۶ خرداد ۱۴۰۰) را به عنوان زمان برگزاری انتخابات زودهنگام اعلام کرد.

 

پس از اعلام نخست‌وزیر عراق، کمیته عالی مستقل انتخابات برای برگزاری انتخابات عراق در تاریخی که الکاظمی تعیین کرده، اعلام آمادگی کرد و گروه‌های سیاسی هم از آن استقبال کردند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار