یمن: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد وحشت کارشناسان صهیونیست از حمله مجدد ایران به اسرائیل جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است خاخام عالیرتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد جولیانی در تصادف رانندگی زخمی شد ارتش یمن: در‌های جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد زلزله ۶.۲ ریشتری جنوب شرق افغانستان را لرزاند اسلامی: نظارت بازرسان آژانس بر فرآیند تعویض سوخت نیروگاه بوشهر انجام شد عراقچی: درباره اسنپ‌بک در اجلاس شانگهای صحبت خواهد شد تهدید فرمانده ارتش اسرائیل به ترور رهبران حماس در خارج از فلسطین وزیر خارجه انگلیس: ماه آینده فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم شهادت رزمنده حزب‌الله در جنوب لبنان/ ابراهیم علی توبی کیست؟ توئیت جدید ترامپ: دنیا به زودی خواهد فهمید! + عکس علت غیبت رئیس‌جمهوری در عکس یادگاری اجلاس شانگهای چیست؟ رهبر جنبش انصارالله: شهادت اعضای دولت یمن موضع یمنی‌ها را تغییر نخواهد داد

پامپئو: با گروسی در اتریش دیدار می‌کنم

وزیر امور خارجه آمریکا که در اتریش به سر می‌برد ضمن استقبال از توافق امارات و رژیم صهیونیستی گفت، با رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره مسائل مربوط به ایران دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر  «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه در سفر به اتریش گفت، با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار می‌کند.

آمریکا شدیداً در تلاش است تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران تمدید شوند؛ تلاشی که به گفته کارشناسان راه به جایی نخواهد برد.

وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای با اشاره به لغو محدودیت‌های تسلیحاتی ایران در ۱۸ اکتبر مدعی شد که جهان باید برای جلوگیری از لغو این محدودیت‌ها متحد شود.

پامپئو همچنین روز جمعه توافق سه‌جانبه میان امارات متحده عربی، آمریکا و رژیم صهیونیستی را دستاوردی بزرگ توصیف کرد.

او در این باره مدعی شد: «این گامی مهم به سوی ثبات در خاورمیانه است. این لحظه‌ای نیک برای جهان و امنیت آن است».

روز پنج شنبه بود که واشنگتن، ابوظبی و تل‌آویو طی بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، «محمد بن‌زیاد» ولی‌عهد ابوظبی و «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به توافق رسیدند که از این به بعد همکاری و روابط مشترک داشته باشند.

در متن بیانیه مشترک برای اعلام این توافق آمده است: «در نتیجه این گشایش دیپلماتیک و بنا به درخواست رئیس‌جمهور ترامپ و با حمایت امارات متحده عربی، اسرائیل اعلام حاکمیت بر مناطق اعلام‌شده در "چشم‌انداز صلح" رئیس‌جمهور ترامپ را تعلیق کرده و تلاش‌های خودش را بر توسعه روابط با سایر کشورها در جهان عرب و اسلام متمرکز خواهد کرد».

این اقدام امارات متحده عربی به عنوان یک کشور عرب و مسلمان با واکنش منفی زیادی در میان کشورهای منطقه مواجه شده است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده