حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

پامپئو: با گروسی در اتریش دیدار می‌کنم

وزیر امور خارجه آمریکا که در اتریش به سر می‌برد ضمن استقبال از توافق امارات و رژیم صهیونیستی گفت، با رئیس آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره مسائل مربوط به ایران دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر  «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه در سفر به اتریش گفت، با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار می‌کند.

آمریکا شدیداً در تلاش است تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران تمدید شوند؛ تلاشی که به گفته کارشناسان راه به جایی نخواهد برد.

وزیر خارجه آمریکا روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای با اشاره به لغو محدودیت‌های تسلیحاتی ایران در ۱۸ اکتبر مدعی شد که جهان باید برای جلوگیری از لغو این محدودیت‌ها متحد شود.

پامپئو همچنین روز جمعه توافق سه‌جانبه میان امارات متحده عربی، آمریکا و رژیم صهیونیستی را دستاوردی بزرگ توصیف کرد.

او در این باره مدعی شد: «این گامی مهم به سوی ثبات در خاورمیانه است. این لحظه‌ای نیک برای جهان و امنیت آن است».

روز پنج شنبه بود که واشنگتن، ابوظبی و تل‌آویو طی بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، «محمد بن‌زیاد» ولی‌عهد ابوظبی و «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به توافق رسیدند که از این به بعد همکاری و روابط مشترک داشته باشند.

در متن بیانیه مشترک برای اعلام این توافق آمده است: «در نتیجه این گشایش دیپلماتیک و بنا به درخواست رئیس‌جمهور ترامپ و با حمایت امارات متحده عربی، اسرائیل اعلام حاکمیت بر مناطق اعلام‌شده در "چشم‌انداز صلح" رئیس‌جمهور ترامپ را تعلیق کرده و تلاش‌های خودش را بر توسعه روابط با سایر کشورها در جهان عرب و اسلام متمرکز خواهد کرد».

این اقدام امارات متحده عربی به عنوان یک کشور عرب و مسلمان با واکنش منفی زیادی در میان کشورهای منطقه مواجه شده است.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار