بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

شاهزاده سعودی: امارات صدای ماست

یک شاهزاده سعودی در اشاره به عادی‌سازی روابط ابوظبی با تل‌آویو ضمن تبریک به امارات، گفت که ابوظبی صدای عربستان سعودی است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۱ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر شبکه صهیونیستی «کان»، پس از توافق ابوظبی و تل‌‌‌آویو با یکدیگر بر سر عادی‌سازی روابط اظهاراتی از یک شاهزاده سعودی را در این خصوص منتشر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه «المیادین»، این شاهزاده سعودی که نامش در گزارش فاش نشده است، در این خصوص گفت: «توافق امارات و اسرائیل را تبریک می‌گویم. امیدوارم این اتفاق به زودی در عربستان سعودی نیز رخ دهد».

این شاهزاده سعودی در ارتباط این مسئله که چرا عربستان سعودی تا به حال اقدام به چنین کاری نکرده است، گفت: «به علت جایگاه عربستان سعودی در جهان عرب و اسلام این مسئله کمی حساس است؛ اما امارات صدای ما درباره اسرائیل است».

عربستان سعودی تا به این لحظه موضع رسمی خود را در قبال توافق ابوظبی و تل‌‌آویو اعلام نکرده است. این درحالی است که کشورهای بحرین، عمان و مصر رسما از این توافق استقبال کردند.

 روزنامه یدیعوت آحارانوت نیز امروز به نقل از ««حاییم سابان» تاجر صهیونیست گزارش داده بود که ولی‌عهد سعودی در مراسمی به  حاییم گفته است که علت اصلی عدم عادی‌سازی علنی روابط ریاض-تل‌آویو، ترس از ایران و قطر است.

تمام این واکنش‌ها درست پس از آن است که شامگاه روز گذشته، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد  تل‌آویو و امارات به توافقی برای «عادی‌سازی کامل روابط» دست پیدا کرده‌اند.

منابع صهیونیستی نیز امروز گزارش دادند که هیأتی به ریاست مقامی بلندپایه که احتمال می‌رود این شخص «یوسی کوهن» رئیس دستگاه جاسوسی (موساد) باشد، به منظور رایزنی درباره جزئیات توافق صلح به ابوظبی سفر خواهد کرد.

فارس

ارسال نظر