دلیل سکوت ریاض در برابر توافق ابوظبی تل آویو-راهبرد معاصر
مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد

دلیل سکوت ریاض در برابر توافق ابوظبی تل آویو

یک روزنامه لبنانی به دلایل اصلی سکوت رسمی عربستان سعودی در برابر توافق عادی سازی روابط میان امارات رژیم صهیونیستی اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی با اشاره به دلیل سکوت عربستان در قبال توافقنامه عادی سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی نوشت: ریاض همچنان محتاطانه به این توافقنامه می نگرد و حساب و کتاب های زیادی را در قبال نشان دادن تمایل خود بررسی می کند.

 

بر اساس این گزارش، نیازی نیست برای فهمیدن موضع عربستان در قبال اقدام هم پیمان خود در برابر رژیم صهیونیستی خیلی به خود زحمت داد. آنچه که در محافل رسمی سعودی اعلام نمی شود از طریق رسانه های این کشور شبانه روز در بوق و کرنا است.

 

سکوت عربستان بر خلاف بحرین در قبال این توافقنامه برآمده از عدم آمادگی کامل ریاض برای اعلام علنی روابط خود با رژیم صهیونیستی است؛ بنابراین عربستان در پشت هم پیمانان خود پنهان شده تا روز مناسب فرا رسیده و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به عهد آبا و اجداد خود در این خصوص عمل کند.

 

اقدام امارات بی شک باعث تقویت روابط میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی با هدف مقابله با دشمن مشترک یعنی ایران از یک سو و جذب سرمایه های خارجی برای حمایت مالی از چشم انداز ۲۰۳۰ از سوی دیگر می شود.

 

ساخت یک شهر به ارزش ۵۰۰ میلیارد دلار تحت نام پروژه نئوم رکن اصلی این چشم انداز به شمار می رود و نیاز به پول دارد و در نهایت با سازش با رژیم صهیونیستی به این پول دست پیدا می کند.

 

رژیم صهیونیستی نیز به این توافقنامه به عنوان فتح بابی برای علنی کردن روابط با عربستان می نگرد.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار