دلیل سکوت ریاض در برابر توافق ابوظبی تل آویو-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

دلیل سکوت ریاض در برابر توافق ابوظبی تل آویو

یک روزنامه لبنانی به دلایل اصلی سکوت رسمی عربستان سعودی در برابر توافق عادی سازی روابط میان امارات رژیم صهیونیستی اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی با اشاره به دلیل سکوت عربستان در قبال توافقنامه عادی سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی نوشت: ریاض همچنان محتاطانه به این توافقنامه می نگرد و حساب و کتاب های زیادی را در قبال نشان دادن تمایل خود بررسی می کند.

 

بر اساس این گزارش، نیازی نیست برای فهمیدن موضع عربستان در قبال اقدام هم پیمان خود در برابر رژیم صهیونیستی خیلی به خود زحمت داد. آنچه که در محافل رسمی سعودی اعلام نمی شود از طریق رسانه های این کشور شبانه روز در بوق و کرنا است.

 

سکوت عربستان بر خلاف بحرین در قبال این توافقنامه برآمده از عدم آمادگی کامل ریاض برای اعلام علنی روابط خود با رژیم صهیونیستی است؛ بنابراین عربستان در پشت هم پیمانان خود پنهان شده تا روز مناسب فرا رسیده و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به عهد آبا و اجداد خود در این خصوص عمل کند.

 

اقدام امارات بی شک باعث تقویت روابط میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی با هدف مقابله با دشمن مشترک یعنی ایران از یک سو و جذب سرمایه های خارجی برای حمایت مالی از چشم انداز ۲۰۳۰ از سوی دیگر می شود.

 

ساخت یک شهر به ارزش ۵۰۰ میلیارد دلار تحت نام پروژه نئوم رکن اصلی این چشم انداز به شمار می رود و نیاز به پول دارد و در نهایت با سازش با رژیم صهیونیستی به این پول دست پیدا می کند.

 

رژیم صهیونیستی نیز به این توافقنامه به عنوان فتح بابی برای علنی کردن روابط با عربستان می نگرد.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار