دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

دلیل سکوت ریاض در برابر توافق ابوظبی تل آویو

یک روزنامه لبنانی به دلایل اصلی سکوت رسمی عربستان سعودی در برابر توافق عادی سازی روابط میان امارات رژیم صهیونیستی اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی با اشاره به دلیل سکوت عربستان در قبال توافقنامه عادی سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی نوشت: ریاض همچنان محتاطانه به این توافقنامه می نگرد و حساب و کتاب های زیادی را در قبال نشان دادن تمایل خود بررسی می کند.

 

بر اساس این گزارش، نیازی نیست برای فهمیدن موضع عربستان در قبال اقدام هم پیمان خود در برابر رژیم صهیونیستی خیلی به خود زحمت داد. آنچه که در محافل رسمی سعودی اعلام نمی شود از طریق رسانه های این کشور شبانه روز در بوق و کرنا است.

 

سکوت عربستان بر خلاف بحرین در قبال این توافقنامه برآمده از عدم آمادگی کامل ریاض برای اعلام علنی روابط خود با رژیم صهیونیستی است؛ بنابراین عربستان در پشت هم پیمانان خود پنهان شده تا روز مناسب فرا رسیده و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به عهد آبا و اجداد خود در این خصوص عمل کند.

 

اقدام امارات بی شک باعث تقویت روابط میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی با هدف مقابله با دشمن مشترک یعنی ایران از یک سو و جذب سرمایه های خارجی برای حمایت مالی از چشم انداز ۲۰۳۰ از سوی دیگر می شود.

 

ساخت یک شهر به ارزش ۵۰۰ میلیارد دلار تحت نام پروژه نئوم رکن اصلی این چشم انداز به شمار می رود و نیاز به پول دارد و در نهایت با سازش با رژیم صهیونیستی به این پول دست پیدا می کند.

 

رژیم صهیونیستی نیز به این توافقنامه به عنوان فتح بابی برای علنی کردن روابط با عربستان می نگرد.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر