ادعای اسرائیل مبنی بر ترور فرمانده نیروی رضوان در لبنان واکنش انگلیس به سخنان نتانیاهو درباره «جمهوری اسلامی بریتانیا» سخنگوی وزارت خارجه: توافق با عمان حاصل شد / بخش دفاعی و امنیتی در مذاکرات مشارکت فعال داشتند آمریکا بیش از ۴۰ کشور را به انتقال کالاهای چینی برای دور زدن تعرفه‌ها متهم کرد رسانه عبری: قرارداد فروش اف 35 به ترکیه به بن بست رسید عملیات حشد شعبی برای سرکوب بقایای تروریسم در صحرای غربی عراق روسیه: منطق آمریکا درباره تنگه هرمز قابل درک نیست استراتژی جدید ترامپ: هیچ کاری نکن! مسئول سابق موساد: شکست دادن نظامی ایران غیر ممکن است آیا «هواپیمای طعمه» دلیل استعفای سخنگوی ترامپ بود؟ معاون ترامپ هدف تازه‌ای برای جنگ با ایران تراشید جروزالم پست: اسرائیل از سرعت بازسازی در ایران شوکه شده است آمریکا در باتلاق ایران؛ آیا واشنگتن راه خروجی دارد؟ مسدود شدن حساب کاربری «یحیی سریع» در شبکه اجتماعی «ایکس» 2 کشته از ارتش آمریکا در سقوط بالگرد پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه

پیش بینی‌ها از وتوی قطعنامه آمریکا توسط چین و روسیه

پیش بینی‌ها از وتوی قطعنامه آمریکا توسط چین و روسیه شورای امنیت روز جمعه قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را به رای گذاشت و براساس پیش بینی رویترز این پیش نویس با مخالفت چین و روسیه وتو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۲۶
به گزارش راهبرد معاصر شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را به رای گذاشت و به پیش بینی رویترز این پیش نویس با مخالفت چین و روسیه وتو خواهد شد.
دیپلمات‌ها گفتند شورای امنیت سازمان ملل روز پنج شنبه رای گیری درباره تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را که روسیه و چین به عنوان اعضای دارای قدرت وتو با آن مخالفند، آغاز کرد و نتیجه رای گیری در نشستی در روز جمعه اعلام خواهد شد.
خبرگزاری رویترز در گزارشی به قلم میشله نیکولز نوشت: در میانه شیوع کرونا، این شورای ۱۵ عضوی به صورت مجازی در حال فعالیت بوده است و به همین دلیل، اعضای آن ۲۴ ساعت برای انداختن رای وقت دارند.
آمریکا برای به دست آوردن حمایت بیشتر در این شورا، پیش نویس اصلی قطعنامه خود را در روز سه شنبه کوتاه کرد و آن را به چهار بند تقلیل داد که صرفا منع تسلیحاتی علیه ایران را «تا زمانی که شورای امنیت تصمیم دیگری بگیرد» تمدید می‌کند.
اما دیپلمات‌ها و تحلیل گران گفتند این پیش نویس جدید هم به احتمال زیاد شکست خواهد خورد.
یک پیش نویس برای تصویب نیازمند دست کم ۹ رای موافق و عدم وتوی روسیه، چین، آمریکا، انگلیس یا فرانسه است.
دیپلمات‌ها گفتند چند کشور معتقدند دولت آمریکا از نظر حقوقی نمی‌تواند بازگشت فوری تحریم‌ها را فعال کند و لذا خودشان این اقدامات را از نو علیه ایران اعمال نخواهند کرد.
 
خبرگزاری صدا و سیما 
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار