گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

ظریف در گفت‌وگو با المیادین : جامعه جهانی باید استقلال لبنان را به رسمیت بشناسد

ظریف در گفت‌وگو با المیادین : جامعه جهانی باید استقلال لبنان را به رسمیت بشناسد وزیر امور خارجه ایران شامگاه جمعه در گفت‌وگو با شبکه المیادین لبنان گفت که در گفت‌وگو و دیداری که با مقامات این کشور داشته، اطمینان داده است که ایران در کنار لبنان ایستاده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران شامگاه جمعه با شبکه المیادین لبنان گفت‌وگو کرد.

ظریف در این گفت‌وگو ابتدا چهاردهمین سال‌روز پیروزی لبنان و مقاومت در برابر تهاجم اسرائیل در جنگ ۳۳ روزه را تبریک و تهنیت گفت و از جامعه جهانی خواست که استقلال و حاکمیت لبنان را به رسمیت شناخته و از دخالت در امور این کشور بپرهیزند.

او گفت: در دیداری که با مقامات لبنان داشتم به آن‌ها اطمینان دادم که جمهوری اسلامی ایران آماده کمک به این کشور است و به دنبال این نیست که چیزی را بر لبنان تحمیل کند».

او گفت: در دیداری که با مقامات لبنان داشتم به آن‌ها اطمینان دادم که جمهوری اسلامی ایران آماده کمک به این کشور است و به دنبال این نیست که چیزی را بر لبنان تحمیل کند».

وزیر امور خارجه کشورمان به حادثه انفجار در بندر بیروت نیز اشاره کرد و گفت که ایران در «این فاجعه بزرگ» در کنار مردم لبنان است و وجود ناوچه‌ها در ساحل لبنان مسئله عادی نیست بلکه تهدیدی علیه مردم و مقاومت لبنان است.

اخیراً چند کشتی نظامی فرانسه با 700 نیروی نظامی در بندر بیروت پهلو گرفته است. پاریس مدعی شده است که حضور این کشتی‌ها و ناوچه‌ها در راستای کمک و امدادرسانی به لبنان است.

توافق بین امارات و رژیم تل‌آویو

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگو با المیادین به توافق دیروز امارات و رژیم اشغالگر قدس مبنی بر عادی‌سازی روابط نیز اشاره کرد و گفت که این گونه توافق‌ها «هرگز تأثیری نخواهد داشت».

ایران آماده کمک به لبنان در زمینه انرژی است

ظریف همچنین گفت که ایران این آمادگی را دارد که از لبنان، مطابق خواسته مقامات این کشور در زمینه انرژی  و سایر زمینه‌ها حمایت کند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار