توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

آل خلیفه در سال ۲۰۲۰ روابط خود را با اسرائیل علنی خواهد کرد

آل خلیفه در سال ۲۰۲۰ روابط خود را با اسرائیل علنی خواهد کرد خاخام یهودی آمریکایی و مشاور پادشاه بحرین به موعد برقراری روابط آل خلیفه با رژیم صهیونیستی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۵ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 15
کد خبر: ۵۴۹۷۳

به گزارش راهبرد معاصر،  «مارک اشنایر» خاخام یهودی آمریکایی و مشاور پادشاه بحرین به موعد برقراری روابط آل خلیفه با رژیم صهیونیستی پرداخت.

 

وی گفت: بحرین در همین سال جاری یعنی ۲۰۲۰ روابط خود با اسرائیل را علنی خواهد کرد و آنرا اعلام خواهد کرد.

 

این در حالی است که «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین در تماس تلفنی روز گذشته خود با محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی، از توافق میان امارات و رژیم صهیونیستی استقبال کرده و  مدعی شد که این توافق «یک دستاورد تاریخی در مسیر صلح است که امارات آن را در قبال اسرائیل محقق کرد».

 

پادشاه بحرین در ادامه ادعاهای خود گفته بود: این توافق در تقویت تلاش ها برای تحقق صلح و ایجاد افق های ثبات در منطقه سهیم خواهد بود.

 

به تازگی خبر توافق عادی سازی روابط بین امارات و رژیم صهیونیستی منتشر شده و همین مسأله گمانه زنی هایی مبنی بر اینکه آل خلیفه، در این مسیر گام بر می دارد را مطرح کرده است.

 

پس از انتشار خبر امضای توافقنامه سازش و عادی سازی روابط بین امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی، گمانه زنی‌هایی مبنی بر اینکه آل خلیفه نیز رسماً به پیروی از امارات، توافقنامه‌ای برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی امضا خواهد کرد، مطرح شده است.

 

دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا نیز پس از اعلام خبر توافقنامه بین رژیم صهیونیستی و امارات گفت: کشورهای عربی دیگری به جز امارات در حال تنظیم توافقنامه هایی مشابه با رژیم صهیونیستی هستند.

 

بحرین اولین کشور عربی بود که توافق امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی را در بیانیه‌ای تبریک گفت. در بیانیه وزارت خارجه بحرین آمده است: تلاش‌های دیپلماتیک امارات برای به سرانجام رسیدن این توافق یک گام تاریخی به شمار می‌رود که باعث افزایش ثبات و صلح در منطقه خواهد شد.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار