پرتاب لیوان از سوی معلم، دانش‌آموز بهارستانی را راهی بیمارستان کرد کشف گور ۶۲۰۰ ساله یک نوجوان هشدار قرمز هواشناسی برای ۴ استان کشور / جلسه اضطراری وزیر راه جزئیات تعطیلی مدارس فیروزکوه در روز دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴  مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۴۰۵ تمدید شد هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان / خطر سیلاب و قطع برق در برخی استان‌ها تشدید فعالیت سامانه بارشی در سراسر کشور شناسایی ۱۱۰۷ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور/ صید پشه آئدس در ۱۱ استان معاون رئیس‌جمهور: نرخ بازگشت نخبگان ایرانی به کشور فقط یک درصد است که عدد نگران‌کننده‌ای محسوب می‌شود اسامی پاساژ‌های ناایمن پایتخت اعلام شد  ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ لغو زوج و فرد از درب منازل در تهران؛ تصمیم اضطراری پلیس راهور بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد

۷۰ درصد تهران ماسک می زنند

معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: اجرای بعضی دستورالعمل‌ها نیاز به ضمانت اجرایی و تعیین جرائم دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا دلاوری، در نشست کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از پایش مستمر رعایت مردم در فاصله ‌گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و بهداشت فردی خبر داد و افزود: حدود ۷۳ درصد از کل استان تهران فاصله فیزیکی را رعایت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: استفاده از ماسک حدود ۷۰ درصد است و همه این موارد به‌ صورت منظم در قالب نظام مراقبت مورد پایش قرار می‌گیرد.

 

دلاوری افزود: در زمینه پایش رفتار مردم نیز مطالعه‌ای به ‌صورت پایلوت در حال انجام است که با استقرار کامل آن می‌توانیم به‌ صورت مستمر رفتار مردم را مورد بررسی قرار دهیم.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به چالش‌های اجرای دستورالعمل‌ها، گفت: ۱۱۰۰ فعالیت در حوزه بهداشت در حال انجام است که با وجود این اپیدمی، ۴۰۰ فعالیت دیگر به آن اضافه‌ شده و فشار کاری بسیاری بر دوش همکاران حوزه بهداشت است.

 

دلاوری افزود: همچنین اجرای بعضی دستورالعمل‌ها نیاز به ضمانت اجرایی و تعیین جرائم دارد که ساز و کار آن در ستاد ملی کرونا در حال بررسی است.

 

مهر

کلمات کلیدی: علیرضا دلاوری
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار