به گزارش راهبرد معاصر؛ نحوه پیگیری سهام عدالت در بانک سپه مشخص شد و آن دسته از مشتریان بانک سپه که هنوز پول فروش سهام عدالتشان به حسابشان واریز نشده است می توانند از طریق سامانه تلفنی ۵۸۳۲۹ نسبت به چرایی عدم واریز پول سهام عدالتشان مطلع شوند.
مدیر عامل کارگزاری بانک سپه درباره علت واریز نشدن پول برخی از مشتریان این بانک توضیحات زیر را ارائه داد:
وی در ابتدا گفت: برای فروش سهام عدالت باید کد ملی، شماره تماس و شماره حساب افراد دقیق باشد و یکی از مشکلات سهام عدالت این است که سامانهای که این اطلاعات را از قبل راستیآزمایی کند وجود ندارد، در برخی از موارد سهامدار درخواست خود را ثبت کرده اما تایید و ثبت نهایی نشده است.
وی افزود: نبود زیرساخت، مطلع نبودن سهامداران و غیرمجاز بودن سهامدار از دیگر مشکلات فروش سهام عدالت است.
ثابت درباره فرایند فروش سهام عدالت در این کارگزاری توضیح داد: از آنجایی که ما کارگزاری فروش سهام عدالت در پنج بانک سپه، قوامین، پست بانک، حکمت و کوثر هستیم بیش از ۱۵ درصد از کل ارزش معاملات سهام عدالت در بورس توسط کارگزاری بانک سپه انجام میشود. حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد از کل سهام عدالتی که درخواست فروش آن به ما داده شده را فروختیم و پول آن را واریز کردهایم و تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد باقی مانده است.
مدیر عامل کارگزاری بانک سپه در خصوص علت واریز نشدن پول سهام عدالت برای برخی از سهامداران عنوان کرد: علت واریز نشدن سهام برخی از افراد شامل اشتباه بودن کد کارگزاری، ثبت سفارش همزمان از کارگزاری دیگر که سبب مبشود درخواست برای ما ارسال نشود، خطا در ارسال، سفارش تکراری و نقص اطلاعات (کد ملی، شماره تلفن و حساب) است.
وی درخصوص حل مشکل مشتریان این کارگزاری گفت: ما تا روز ۲۳ مرداد ماه پیامکی را به مشتریانی که در دریافت پول سهام عدالت مشکل داشتهاند، ارسال کردهایم. این پیامک به شماره تلفن ثبت شده در سامانه ارسال شده و حاوی اطلاعرسانی و راهنمای حل مشکل است.
بنا به گفته عظیم ثابت، همچنین سهامداران میتوانند به سامانه www.sepahbourse.com مراجعه کنند و یا با شماره ۵۸۳۲۹ (۰۲۱) تماس بگیرند و مشکل خود را پیگیری کنند و همکاران من هم پاسخگو هستند.
مدیر عامل کارگزاری بانک سپه ضمن عذرخواهی از سهامداران گفت: اگر مشتریان این پنج بانک که از طریق بانک سپه اقدام به فروش سهام عدالت خود کردهاند در فروش و واریز سهامشان به مشکل برخوردهاند، متاسف هستیم؛ اما تمام تلاش ما این بوده که مشکلات برطرف شود.
وی افزود: طبق آخرین جلسهای که درباره سهام عدالت در وزارت اقتصاد برگزار شده، قرار است یک سامانه جامع طراحی شود تا سهامداران برای فروش سهامشان ابتدا در آن راستیآزمایی شوند؛ نحوه کار این سامانه به این شکل است که سهامدار با ورود به آن اگر در ثبت درخواست به مشکل برخورد کنند یا نقص اطلاعاتش داشته باشد ابتدا بتواند اطلاعات خود را سریع اصلاح کند.
با آزادسازی سهام عدالت عده ای در مدیریت سهام عدالت روش غیر مستقیم را انتخاب کردند و تقریبا دو میلیون نفر اقدام به فروش سهام عدالت خود کردند. بانک ها سهام عدالت را فروختند و پول آن نیز به حساب دارندگان آن واریز شد اما برخی از عدم واریز وجه سهام عدالت گلایه مندند. فهیمی درباره چرایی عدم واریز پول فروش سهام عدالت برای برخی از دارندگان آن توضیح داد.
حسین فهیمی گفت: از حدود 19 میلیون نفری که در مدیریت سهام عدالت روش غیر مستقیم را انتخاب کرده بودند، کمتر از دو میلیون نفر تصمیم گرفتند تا بخشی از سهامشان را – مجموع 60 درصد – را به فروش برسانند.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری بورس اوراق بهادار گفت: در حال حاضر 5 هزار 600 میلیارد تومان به حساب فروشندگان سهام عدالت – حدود 1 میلیون 900 هزار نفر – واریز شده است.
وی ادامه داد: بر اساس تصمیم شورای عالی بورس و بنابر شیوع ویروس کرونا تصمیم بر این شد که شناسایی مشتری و ثبت و ضبط مشتری در شرکت سپردهگذاری به عنوان درگاه ورودی بازار اوراق بهادار، با دو مولفهی اطلاعاتی صورت بگیرد و افراد مجبور به مراجعه حضوری نباشند.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری بورس اوراق بهادار افزود: «شماره شبا حساب بانکی» و «شماره سیمکارتی به نام دارنده سهام عدالت» در حال حاضر میتوانند بار ثبت و ضبط مشتری را به طور غیر حضوری به دوش بکشند.
حسین فهیمی اضافه کرد: کسانی که به درستی «شماره شبا حساب بانکی» و «شماره سیمکارت» را معرفی کرده بودند، سهامشان به فروش گذاشته شده و پول حاصل از سهام به حساب آنها واریز شده است.
مدیرعامل شرکت سپردهگذاری بورس اوراق بهادار خاطر نشان کرد: از تاریخ 30 خردادماه 99 کارگزاریهای کشور ملزم شدند تا به مشتریهای خودشان پاسخ دقیق ارائه دهند.
وی ادامه داد: کسانی که پول حاصل از فروش سهام عدالت را هنوز دریافت نکردهاند، حتما یکی یا هر دوی این شمارهها را به درستی وارد نکردهاند.
حسین فهیمی با بیان این که اولویت ما بر حفاظت از سهام عدالت تنظیم شده است، توضیح داد: تا زمانی که ما از فروش قطعی و اطلاعات فروشنده اطمینان حاصل نکنیم، عملیات فروش را انجام نمیدهیم.
وی افزود: اگر دارندگان سهام عدالت در شماره شبا یا شماره موبایل مغایرت دارند، میتوانند با مراجعه به سایت اصلی سهام عدالت، شمارههای خود را اصلاح کنند.
سامانه سعدی واسه مادرشوهرم بعد هشت روز سه میلیون ریخت..اهای کارگزاری بانک سپه لطفا ثبت فروشمو حذف کن جای دیگه بفروشم لعنتی
من تاکی بایدمنتظردریافت کامل مبالغ فروش رفته از محل فروش سهام عدالتم ازطریق کارگزاری بانک سپه باشم...
بخداخسته شدم ازواریزی های خردکه حتی پول یه وعده صبحانه هم نمیشه
آقایان به اصطلاح مسئول رسیدگی کنید
چراکارگزاری بانک سپه جوابگوی مشکلات فروش و واریز سهام عدالت نیست؟
جواب خون شهیدان با شما
درضمن میدانی چوب خدا صدا نداره
چون از ته فرو میکنه مواظب چوب خدا باش