محسن امین‌زاده آزاد شد آیین یادبود چهلم جانباختگان حوادث دی ماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود سردار حکمتیان فرمانده دانشگاه علوم و فنون زمینی سپاه شد اطلاعیه جدید ستاد پرداخت به بازماندگان سانحه پرواز ۷۵۲ اوکراین صادر شد فرمانده سابق سپاه: تهدیدات رئیس‌جمهور آمریکا نتیجه عقلانیت نیست/ پاسخ سخت ایران در انتظار هر اقدام نظامی ترامپ واکنش به خبر جنجالی ساعات اخیر درباره پزشکیان پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت» اسلامی: دشمن به دنبال سیاست «فشار از بیرون و شکستن از درون» علیه ایران است پزشکیان از رویای ریاست‌جمهوری گذشت شمخانی: به هر ماجراجویی علیه ایران پاسخ قاطع و قوی می دهیم تذکر به پزشکیان درباره لزوم در ارسال لایحه نظام عادلانه حقوق‌ها پزشکیان: از مشکلاتی که مردم متحمل شده‌اند صمیمانه عذرخواهی می‌کنیم سنتکام خروج از پایگاه التنف سوریه را تأیید کرد امام خامنه‌ای: در 22 بهمن امسال ایران سربلند و دشمن مأیوس شد وزیر ارتباطات: اینترنت هنوز به وضعیت پایدار بازنگشته است

رئیس جمهور: کرونا بی اعتباری رسانه های فارسی زبان بیگانه را روشن کرد

رئیس‌جمهور با اشاره به تبلیغات رسانه‌های فارسی‌زبان بیگانه در ایام کرونا علیه کشورمان گفت: کرونا برای مردم ما روشن کرد که این رسانه‌ها چقدر بی‌اعتبار هستند. این از نکات مهمی بود که مردم به رسانه ملی اعتماد کنند و به رسانه‌های بیگانه به تردید بنگرند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجّت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهور، عصر امروز (دوشنبه ۲۷ مرداد) در نشست مدیران ارشد رسانه ملی با بیان اینکه صدا وسیما در نزد مردم از جایگاه خاصی برخوردار است، تصریح کرد: صداوسیما، صدای نظام و سیمای نظام است. یعنی وقتی صداوسیما حرفی می‌زند، دنیا به‌عنوان خبری که مورد قبول نظام هست می‌شنوند. امّا اگر یک روزنامه یا سایتی حرفی بزند و یا حتی خبرگزاری‌های رسمی، باز جایگاه رسانه ملی را ندارند.

 

وی یکی از راه‌های سنجش اقدامات انجام شده را مقایسه دانست و گفت: اگر در همین مقطع کرونا، کارمان را با کار همسایگان و سایر کشورهای دنیا و یا با مقاطع دیگر کشور خودمان مقایسه کنیم، موفقیت‌ها و عدم موفقیت‌ها قابل سنجش است.

 

روحانی با بیان اینکه بی‌تردید نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران در حادثه کرونا درخشیدند، تصریح کرد: این عملکرد به‌گونه‌ای بوده که نمی‌توانیم بگوییم ما نسبت به کشورهای دیگر در مواجهه با کرونا، کم و کسری داشته‌ایم.

 

رئیس‌جمهور ادامه داد: در اوایل موج دوم کرونا، رسانه‌های فارسی زبان معاند در شروع کردند به تبلیغ این موضوع که این هم ناکارآمدی نظام ایران است، چرا که می‌بایست تعطیلات را یک ماه دیگر ادامه می‌دادند و کار را زود شروع کردند. بعد که همه آن کشورها با موج دوم روبرو شدند، یک رسوایی برای آن رسانه‌ها و تبلیغات‌شان به بار آمد.

 

روحانی افزود: کرونا برای مردم ما روشن کرد که این رسانه‌ها چقدر بی‌اعتبار هستند. این از نکات مهمی بود که مردم به رسانه ملی اعتماد کنند و به رسانه‌های بیگانه به تردید بنگرند.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار