انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

دلیل سکوت ریاض در برابر توافق ابوظبی تل آویو

یک روزنامه لبنانی به دلایل اصلی سکوت رسمی عربستان سعودی در برابر توافق عادی سازی روابط میان امارات رژیم صهیونیستی اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه لبنانی الاخبار در گزارشی با اشاره به دلیل سکوت عربستان در قبال توافقنامه عادی سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی نوشت: ریاض همچنان محتاطانه به این توافقنامه می نگرد و حساب و کتاب های زیادی را در قبال نشان دادن تمایل خود بررسی می کند.

 

بر اساس این گزارش، نیازی نیست برای فهمیدن موضع عربستان در قبال اقدام هم پیمان خود در برابر رژیم صهیونیستی خیلی به خود زحمت داد. آنچه که در محافل رسمی سعودی اعلام نمی شود از طریق رسانه های این کشور شبانه روز در بوق و کرنا است.

 

سکوت عربستان بر خلاف بحرین در قبال این توافقنامه برآمده از عدم آمادگی کامل ریاض برای اعلام علنی روابط خود با رژیم صهیونیستی است؛ بنابراین عربستان در پشت هم پیمانان خود پنهان شده تا روز مناسب فرا رسیده و محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به عهد آبا و اجداد خود در این خصوص عمل کند.

 

اقدام امارات بی شک باعث تقویت روابط میان عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی با هدف مقابله با دشمن مشترک یعنی ایران از یک سو و جذب سرمایه های خارجی برای حمایت مالی از چشم انداز ۲۰۳۰ از سوی دیگر می شود.

 

ساخت یک شهر به ارزش ۵۰۰ میلیارد دلار تحت نام پروژه نئوم رکن اصلی این چشم انداز به شمار می رود و نیاز به پول دارد و در نهایت با سازش با رژیم صهیونیستی به این پول دست پیدا می کند.

 

رژیم صهیونیستی نیز به این توافقنامه به عنوان فتح بابی برای علنی کردن روابط با عربستان می نگرد.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر