معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد سامانه بارشی دوشنبه وارد ایران می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در چالوس و هراز اعلام نحوه حضور و ساعات کاری در شهرداری تهران برای ماه رمضان انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور تهران در آستانه هوای ناسالم

آغاز سال تحصیلی با پروتکل های وزارت بهداشت

وزیر آموزش و پرورش گفت: خانواده‌ها مطمئن باشند که بر اساس پروتکل‌های وزارت بهداشت، سال تحصیلی جدید آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه مراسم تجلیل از عوامل تولید برنامه مدرسه تلویزیونی ایران در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محتوای آموزشی دروس برای شبکه «شاد» آماده شده است و با اضافه شدن به محتوای سال گذشته، مجموعه کامل از تولیدات برنامه آموزشی را داریم و گام بزرگ در جهت عدالت آموزشی است.

 

وی در خصوص آغاز سال تحصیلی گفت: از 15 شهریور سال تحصیلی جدید آغاز می‌شود و متناسب با وضعیت هر منطقه‌ای و بر اساس پروتکل‌هایی که وزارت بهداشت اعلام می‌کند، اقدام می‌شود؛ تا آنجایی که بتوانیم به صورت حضوری و اگر نتوانیم از طریق آموزش تلویزیونی، رادیویی، شبکه «شاد» و توزیع بسته آموزشی، آموزش دانش‌آموزان را دنبال کنیم.

 

حاجی‌میرزایی تصریح کرد: تا جایی که با پروتکل‌های وزارت بهداشت مغایرت نداشته باشد، کلاس‌ها را حضوری برگزار می‌کنیم اما تأکید می‌کنم آن چیزی که پروتکل‌های وزارت بهداشت بگوید، به طور کامل اجرا می‌کنیم.

 

وی در خصوص تشخیص محتوای حضوری و غیرحضوری، بیان کرد: در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، محتوای تمام دروس بررسی شده و آن محتوایی که باید الزاماً حضوری باشد و آن محتوایی که غیرحضوری و خود دانش‌آموزان بخوانند، تفکیک شده است.

 

وزیر آموزش و پرورش گفت: باید تا 15 شهریور صبر کنیم چرا که همه کشور یک وضعیت ندارند و امکان اعلام استانداردها به یک صورت نخواهد بود؛ ضمن اینکه تعداد دانش‌آموزان هر مدرسه و هر کلاس متفاوت است ولی منطبق با پروتکل‌ها اقدام می‌شود.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار