حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم

تقلای وزیر خارجه سعودی برای تمدید تحریم های ایران در دیدار با هایکو ماس

وزیر امور خارجه عربستان در نشست خبری مشترک با همتای آلمانی خود خواستار تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۴۲

تقلای وزیر خارجه سعودی برای تمدید تحریم های ایران در دیدار با هایکو ماسبه گزارش راهبرد معاصر؛ فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان که به آلمان سفر کرده است امروز چهارشنبه در نشست خبری مشترک با هایکو ماس، همتای آلمانی خود مدعی شد که ایران از انصارالله یمن حمایت تسلیحاتی می کند.

 

بن فرحان همچنین گفت که در دیدار با هایکو ماس بر ضرورت تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران تاکید کرده است.

 

وی در بخش دیگری خاطر نشان کرد که اقدامات یکجانبه اسرائیل باعث عدم ایجاد صلح میان فلسطینی ها و اسرائیلی ها می شود.

 

پیش از این نیز شورای وزیران سعودی از جامعه بین‌المللی خواستند که تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کند.

 

آن‌ها مدعی شدند که رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران چه سلاح متعارف و چه نامتعارف منجر به افزایش ویرانی و تخریب می‌شود و درگیری‌ها در منطقه را نیز افزایش می دهد.

 

تلاش سعودی‌ها برای تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران درحالی است که قطعنامه آمریکا در این رابطه اخیرا در شورای امنیت سازمان ملل شکست خورده است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار