حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

کیم در آستانه دیدار با ترامپ، وارد ویتنام شد

«کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی که قرار است فردا چهارشنبه با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دیدار داشته باشد، امروز سه شنبه با استقبال مقام‌‎های ویتنامی وارد «هانوی» پایتخت این کشور شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۳ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 26
کد خبر: ۵۵۵۷
به گزارش راهبرد معاصر، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در آستانه دیدار فردا چهارشنبه خود با رئیس‌جمهور آمریکا امروز سه شنبه وارد ویتنام شد.

بنا بر گزارش خبرگزاری رویترز، «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی امروز با استقبال پر شور مقام‌های ارشد ویتنام وارد »هانوی» پایتخت ویتنام شده است.

حضور آقای کیم در ویتنام در حالی صورت گرفته که او قرار است طبق برنامه قبلی، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در هانوی با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کند.

کیم و ترامپ پیش از این در تاریخ ۲۲ خرداد طی نشستی در سنگاپور با هم دیدار کردند و مذاکرات درباره مسائلی از قبیل پایان دادن رسمی به جنگ سال‌های ۱۹۵۰ تا ۱۹۵۳ کُره و خلع سلاح اتمی در شبه جزیره کره در سطح سران دو کشور کره شمالی و آمریکا انجام شد.

علیرغم اظهارات و ادعاهای مقام‌های آمریکایی از قبیل ترامپ درباره موفقیت‌آمیز بودن نشست سنگاپور، مقام‌های پیونگ یانگ مواضع واشنگتن درباره تحریم‌ها و خلع سلاح اتمی شبه جزیره کره را خصمانه و یکجانبه خوانده‌اند.

تردیدها درباره توفیق دومین دیدار و نشست کیم و ترامپ کار را به جایی رسانده که روزنامه واشنگتن پست روز گذشته طی یادداشتی تاکید کرده که «بعید است» آنها درباره موضوع تحریم‌ها و خلع سلاح اتمی کره شمالی به توافقی دست پیدا کنند.
 
فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار