آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

حمله تروریستی داعش به مرقد «ابراهیم بن مالک»

حمله تروریستی داعش به مرقد «ابراهیم بن مالک» در حمله گروه تروریستی داعش به مرقد ابراهیم بن مالک در ناحیه الدجیل در استان صلاح‌الدین عراق دست کم یک نفر شهید و یک نفر دیگر مجروح شده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  پایگاه خبری صابرین نیوز از حمله گروه تروریستی داعش به مرقد شیخ ابراهیم بن مالک در ناحیه الدجیل در استان صلاح‌الدین عراق خبر داد.

 

بر اساس گزارش این پایگاه خبری، گروه تروریستی داعش با یک بمب مرقد ابراهیم بن مالک را هدف قرار داده که طی آن دست کم یک نفر شهید و یک نفر دیگر نیز مجروح شد.

 

رزمندان الحشد الشعبی عراق به همراه نیروهای ارتش استان صلاح‌الدین با این حمله داعش مقابله کرده و باعث فرار تروریست‌های این گروه شدند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار