وزیر خارجه لبنان: هرگونه مذاکره مستقیم با اسرائیل را رد می‌کنیم شیخ نعیم قاسم: اسرائیل و آمریکا نخواهند توانست ما را شکست دهند ترامپ: در حال گفت و گو با پوتین هستم! رهبر انصارالله: ایران در حمایت از فلسطین فداکاری‌های بزرگی کرده است عراقچی: تحریم‌های غرب، تروریسم اقتصادی علیه کشورهای جنوب است ادعای مضحک ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران + فیلم عراقچی: در بیانیه اجلاس جنبش عدم تعهد از ایران در قضیه اسنپ بک حمایت شده است دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور اوگاندا اعلام شرط ایران برای آغاز مذاکرات با آمریکا و اروپا در دیدار وزرای امور خارجه ایران و ونزوئلا چه گذشت؟ مادورو: ونزوئلا درحال پیشرفت است؛ آمادگی برای دفاع از وطن افزایش می‌یابد افشاگری نیویورک‌تایمز از ردپای سیا برای حمله ترامپ به ونزوئلا پنتاگون: هگست در سلامت است هواپیمای حامل وزیر جنگ آمریکا وضعیت اضطراری اعلام کرد القسام: ۲ جسد اسرای اسرائیلی امشب تحویل داده می‌شود

احتمال خروج 2 هزار نیروی نظامی امریکا از عراق

یک مقام آمریکایی در گفتگو با یک شبکه خبری عرب زبان گفت که واشنگتن احتمالا ۲ هزار نفر از نظامیان خود را تا مهرماه از عراق خارج خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۲ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 20
کد خبر: ۵۵۵۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه خبری اسکای نیوز عربی به نقل از یک منبع در وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که واشنگتن احتمالاً ۲ هزار نیروی خود را از عراق خارج خواهد کرد.

 

این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود که احتمالاً کاهش نیروهای آمریکایی در عراق پیش از ماه اکتبر (مهرماه) آغاز خواهد شد.

 

این در حالی است که «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر عراق هم اکنون در واشنگتن به سر می‌برد و قرار است روز پنج شنبه با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دیدار و گفتگو کند.

 

یک نماینده ائتلاف سائرون عراق پیش از این اولویت دیدار الکاظمی با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور اعلام کرده بود.

 

«صباح العکیلی» نماینده ائتلاف سائرون عراق اظهار داشت که باقی ماندن نظامیان آمریکایی در این کشور مشکلات امنیتی گسترده‌ای برای عراقی‌ها به وجود می‌آورد.

 

وی افزود: اولویت دیدار مصطفی الکاظمی نخست وزیر عراق با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اخراج نظامیان آمریکایی از این کشور است.

 

العکیلی بیان کرد: الکاظمی باید به این مسأله به عنوان یک خواست مردمی نگاه کند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار