درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم
معاون پارلمانی رئیس جمهور:

احتمال موافقت رئیس جمهور با استعفای ظریف کم است

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: امیدوارم وزیر امور خارجه از استعفای خود منصرف شود ضمن اینکه بعید می‌دانم رئیس‌جمهور با استعفای وی موافقت کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 26
کد خبر: ۵۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ، حسین‌علی امیری ظهر امروز در جمع خبرنگاران در اهواز در خصوص استعفای محمد جواد ظریف عنوان کرد: ظریف یکی از وزاری پر کار، خوب و مومن دولت است و در کنار این خصلت‌های خوب یک دیپلمات کارکشته و مسلط به مسائل حوزه کاری خود است.

 

وی افزود: ظریف به صورت کامل مورد اعتماد رئیس‌جمهور است و رهبر معظم انقلاب اسلامی در این سال‌ها بارها و بارها از ظریف به عنوان فردی مومن و انقلابی یاد کرده‌اند.

 

امیری تصریح کرد: امیدوارم وزیر امور خارجه از استعفای خود انصراف دهد و به خدمت خود در وزارتخانه خارجه ادامه دهد ضمن اینکه بعید می‌دانم رئیس‌جمهور با استعفای وی موافقت کند.

 

معاون پارلمانی رئیس جمهور در خصوص شایعه استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز گفت: چنین موردی صحت ندارد و در حال حاضر هیچ استیضاحی در مجلس در دستور کار نمایندگان مردم نیست.

ارسال نظر