سفر پزشکیان به اجلاس اضطراری دوحه احمدی: تا زمانی که عضو NPT هستیم ناچاریم با آژانس همکاری کنیم پزشکیان: هیچ قدرتی نمی‌تواند در ایران طمع کند و ما را به تسلیم وا دارد پیام سرلشکر موسوی به قطر: ملت و نیروهای مسلح ایران در کنار شما هستند فاطمی: استیضاح وزیر کار در شرایط کنونی به صلاح نیست مومنی: انسداد مرزها بصورت فیزیکی و الکترونیکی در دستور کار دولت است پزشکیان: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی مد نظر قرار گیرد تأکید پزشکیان بر موضع واحد امت اسلامی در برابر اسرائیل در گفت‌وگو با السیسی کوثری: ۵ ساعت قبل از حمله اسرائیل مطلع شدیم تکذیب تعطیلی دو هفته‌ای مجلس ابوترابی‌فرد: قدرت موشکی ایران مانند یک سپر از انسجام ملی صیانت کرد مخبر: سگ هار منطقه برایش فرقی ندارد که به چه کشوری حمله کند قالیباف:اقدام هماهنگ و متحد جهان اسلام راه مقابله قاطع با رژیم صهیونی است هشدار لاریجانی به کشورهای منطقه پس از حمله اسرائیل به قطر + عکس آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس

عارف: برخی از رقیبان آرزوی سقوط دولت را دارند/ظریف باید برگردد

برخی از رقیبان آرزوی سقوط دولت را دارند اما توصیه ما به این افراد اینکه تا مادامی که دولتی مستقر است همه باید کمک کنند به ویژه در شرایط ویژه کنونی که تنها با همدلی و انسجام می‌توان از آن عبور کرد و تحریم‌های ظالمانه را پشت سر گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 26
کد خبر: ۵۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر ، رئیس فراکسیون امید مجلس با تاکید بر اینکه دلیل استعفای ظریف هر چه باشد باید رفع شود، گفت: عده‌ای می‌خواهند چوب لای چرخ دولت بگذارند در حالی که دود آن به چشم همه می‌رود.

 

محمدرضا عارف در واکنش به استعفای محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، گفت: آقای ظریف از وزرای خوب، پرتلاش و دلسوز دولت هستند که از استعفای ایشان بسیار متاسف هستیم، از این رو از آقای رئیس‌جمهور درخواست رسیدگی و بررسی این موضوع را داریم تا وی بتواند با قوت بیشتر به کار خود ادامه دهد.

 

دلیل استعفای ظریف هر چه باشد باید رفع شود

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ناهماهنگی در درون دولت گاهی پیش می‌آید هرچند خبری از بروز ناهماهنگی‌‌ها ندارم، در هر حال آقای ظریف باید علت اصلی استعفایشان را توضیح دهند اما دلیل هر چه باشد باید رفع شود.

 

وی افزود: وزرا باید بتوانند کار خود را با اقتدار در حوزه تخصصی خود انجام دهند، دیپلماسی خارجه ما از طریق وزارت امور خارجه انجام می‌شود بنابراین آقای ظریف باید با اقتدار سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی را در منطقه و سطح بین‌الملل دنبال کند.

 

عده‌ای می‌خواهند چوب لای چرخ دولت بگذارند

عارف در واکنش به اظهارات برخی از افراد مبنی بر اینکه استعفای ظریف آغاز سقوط دولت روحانی است، گفت: برخی از رقیبان آرزوی سقوط دولت را دارند اما توصیه ما به این افراد اینکه تا مادامی که دولتی مستقر است همه باید کمک کنند به ویژه در شرایط ویژه کنونی که تنها با همدلی و انسجام می‌توان از آن عبور کرد و تحریم‌های ظالمانه را پشت سر گذاشت.

 

این نماینده مردم در مجلس دهم، ادامه داد: اگر برخی بخواهند موضع قبلی خود را دنبال کنند و چوب لای چرخ دولت بگذارند، دود آن به چشم همه گروه‌ها و جناح‌های سیاسی می‌رود بنابراین به شدت از بیان چنین اظهاراتی باید پرهیز کرد.

 

جلسه فراکسیون امید برای برررسی استعفای ظریف

رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: فراکسیون امید به احتمال امروز جلسه‌ای را خواهد داشت تا به موضوع استعفای آقای ظریف بپردازیم، به دنبال این جلسه هم اقداماتی را از طریق دولت انجام خواهیم داد.

ارسال نظر