ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

ویروس کرونا احتمالا تا همیشه همراه انسان بماند

به گفته یکی از مشاوران ارشد علمی دولت انگلیس ویروس کرونا احتمالا تا همیشه همراه انسان باقی بماند و واکسیناسیون آن باید در فواصل معین تکرار شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 23
کد خبر: ۵۶۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر به گفته یکی از مشاوران ارشد علمی دولت انگلیس، احتمالا ویروس کرونا برای همیشه در زندگی انسان باقی بماند و مردم مجبورند به طور مداوم در برابر آن واکسینه شوند.

 

پروفسور سر مارک والپورت، یکی از اعضای «گروه مشاوره علمی دولت در مواقع اضطراری»(Sage) معتقد است برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا نیز مانند آنفلونزا باید واکسیناسیون تکرار شود.

 

او در مصاحبه ای در این باره گفت: همه گیری کووید۱۹ با واکسیناسیون جهانی کنترل می شود اما این بیماری مانند آبله با واکسن ریشه کن نمی شود. این ویروسی است که تا همیشه به اشکال مختلف همراه ما می ماند و به طور حتم باید واکسیناسیون تکرار شود. بنابراین شباهت هایی به آنفلونزا دارد و مردم باید در فواصل زمانی معین واکسیناسیون را انجام دهند.

 

همچنین والپورت هشدار داد که شیوع این ویروس ممکن است دوباره از کنترل خارج شود اما می توان به جای قرنطینه های کلی با اقدامات هدفمند آن را محدود کرد.

 

سخنان او در حالی بیان می شود که رئیس سازمان جهانی بهداشت اظهار امیدواری کرد همه گیری ویروس کرونا طی ۲ سال پایان یابد.

 

مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار