زمان پایان کرونا در ایران اعلام شد + جزئیات-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

زمان پایان کرونا در ایران اعلام شد + جزئیات

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به روزهای کرونایی کشور و ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی، گفت: کرونا دیگر مهمان ما نیست، بلکه صاحب خانه ای است که تا مدت ها با ما خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به روزهای کرونایی کشور و ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی، گفت: کرونا دیگر مهمان ما نیست، بلکه صاحب خانه ای است که تا مدت ها با ما خواهد بود.


کامران آقاخانی، اظهار داشت: باید بگویم کرونا دیگر مهمان نیست و صاحب خانه است و تا مدت ها با ما خواهد بود تا زمانی که درمان قطعی یا واکسنی برای آن ساخته شود، باید کار و زندگی و آموزش و درمان را بر این پایه برنامه ریزی کنیم.

 

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، افزود: در ماه های گذشته از نزدیک شاهد جان فشانی کادر درمان بودم، واقعیت تلخ این است که کادر درمان مستهلک شده است و اگر حمایت نشوند، از ادامه فعالیت ناتوان خواهند شد.

 

وی افزود: حمایت از کادر درمان فقط حمایت مالی نیست، بلکه کمک مردم را طلب می کند و آن کمک چیزی نیست به جز آن که دستورالعمل های بهداشتی به دقت رعایت شود.

 

آقاخانی گفت: قطعا همکار پرستاری که ماهانه ۳تا ۴ میلیون دریافتی دارد و ۱۵ شیفت در بخش کرونا دارند، به دلیل عشق به کار خود و سوگندی که یاد کرده ثابت قدم باقی مانده است.


وی افزود: به جرات می گویم اگر مردم یک ماه به طور جدی پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و پیشگیری های لازم را انجام دهند، این بیماری به سرعت محدود خواهد شد و تعداد مبتلایان از تعداد انگشتان دست نیز کمتر خواهند بود.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، اظهار داشت: متاسفانه تا زمانی که این بیماری جدی گرفته نشود، مردم در مراسم عروسی، عزا و تجمعات شرکت کنند، برنامه مسافرت ها برقرار باشد، در استفاده از ماسک سهل انگاری کنند، این بیماری با همین شدت باقی خواهد ماند و این ویروس جولان خواهد داد و به راحتی عزیزان ما را گرفتار کرده و به کام مرگ می کشاند.

 

وی تاکید کرد: وظیفه مردم پیشگیری و رعایت دستورالعمل ها است و کادر درمان نیز وظیفه دارد به بیماران خدمت کند

منبع:رکنا

ارسال نظر