دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پامپئو: امیدوارم روزی همه کشورها اسرائیل را بپذیرند

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با یک رسانه صهیونیستی آرزو کرده روزی همه کشورها موجودیت رژیم صهیونیستی را بپذیرند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۱۹۸

به گزارش راهبرد معاصر «مایک پامپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا امروز دوشنبه ابراز امیدواری کرد همه کشورها موجودیت رژیم صهیونیستی را بپذیرند.

 

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با روزنامه صهیونیستی «جروزالم‌پست» مدعی شد همه کشورها در سراسر خاورمیانه از جمله ایران روزی به این درک خواهند رسید که عادی‌سازی روابط آنها با اسرائیل در راستای منافعشان است.

 

پامپئو گفت: «امیدوارم که ایرانی‌ها یک روز روابطشان با اسرائیل را عادی کنند. بسیار امیدوارم که روزی دنیا اسرائیل را به عنوان سرزمین اصلی یهودی‌ها ببیند که قرار است در منطقه باشد.»

 

وزیر خارجه آمریکا اضافه کرد: «بنابراین، من هیچ کشوری را از دایره این باورم که روزی تمام کشورهای دنیا می‌فهمند که انجام این کار برای کشورشان خوب است کنار نمی‌گذارم. ایران را هم در همین دایره قرار می‌دهم.»

 

پامپئو دوشنبه وارد فلسطین اشغالی شد و با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و گابی اشکنازی، وزیر جنگ این رژیم دیدار کرد. وزیر خارجه آمریکا درباره مسائل گوناگون از جمله عادی‌سازی روابط میان امارات و رژیم صهیونیستی با مقام‌های این رژیم گفت‌وگو کرد.

 

وزیر خارجه آمریکا قرار است پس از فلسطین اشغالی عازم سودان، بحرین و امارات شده و تلاش‌ها برای مجاب کردن کشورها به عادی‌ازی روابط با رژیم صهیونیستی را ادامه دهد. پامپئو گفت نمی‌تواند درباره اینکه کدام کشور بعد از امارات رابطه‌اش را با اسرائیل عادی می‌کند اظهارنظر کند.

 

او گفت: «نمی‌توانم درباره اینکه کشور بعدی کدام کشور خواهد بود و همچنین درباره زمان وقوع آن صحبت کنم، اما به نظرم وقتی دنیا ببیند که انجام این کار هم از منظر دیپلماتیک، هم ازمنظر امنیتی و هم از منظر اقتصادی منافع عظیمی دارد، کشورهای دیگر هم می‌فهمند که کار درست همین است.»

 

وزیر خارجه آمریکا گفت اینکه مدت دوام تعهد اسرائیل برای عدم الحاق بخش‌های جدیدی از کرانه باختری چه مقدار خواهد بود، هنگامی که سران اسرائیل، امارات و آمریکا معاهده عادی‌سازی روابط میان تل‌آویو و ابوظبی را امضا کنند، مشخص‌تر خواهد شد.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار