پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی

وزیرکشور: سالم ترین انتخابات را برگزار کردیم

رحمانی فضلی گفت: سالم ترین و قانونی ترین انتخابات را در زمینه موضوع سیاست انجام داد‌ه‌ایم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۹ - ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 24
کد خبر: ۵۶۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور با حضور در برنامه تیتر امشب گفت: هر فعل و انفعالی در حوزه سیاست داخلی مسئولیتش با وزارت کشور است.

 

وی افزود: در بحث امنیت بالاترین رضایتمندی مردم بر اساس نظرسنجی‌های صورت گرفته امنیت داخلی بوده است. ما سالم ترین و قانونی‌ترین انتخابات را در زمینه موضوع سیاست انجام داده‌ایم.

 

وی با بیان اینکه همه شاخص‌های ما فزاینده و رو به رشد بوده است اظهار داشت: کارهای زیادی در کشور است که باید تلاش‌های زیادی برای لتجام آن صورت دهیم تا نوع نگاه به مسائل داخلی مبتنی بر برقراری یا تحقق توازن و تعادل باشد. یکی از ضعف های بزرگ ما در حوزه برنامه‌ریزی عدم تعادل است این عدم تعادل می‌تواند در زمینه امکانات توزیع جمعیت و یا هر موضوع دیگری هم باشد

 

وی اضافه کرد: با تاکیداتی که مقام معظم رهبری در طول دو سال اخیر و همچنین رئیس جمهور داشتند ما امیدوار هستیم این عدم توزیع جبران شود که این از طریق اصلاح نظام بودجه‌ریزی نظام مالیات و امثال آن صورت می‌گیرد

 

وزیر کشور در خصوص انتخابات 1400 گفت: البته ما یک انتخابات در 21 شهریور برای مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی داریم اما انتخابات ریاست جمهوری جز انتخابات های مهم و حساس نظام است. در انتخابات ریاست جمهوری فقط یک حوزه داریم و همه فعل و انفعالات در مرکز رخ می‌دهد بنابراین حساسیت ها بسیار بالا است و بسیار مورد توجه است. از سوی دیگر نگرانی از سوء استفاده‌ها و دخالت ها نیز همواره مطرح بوده و وظیفه ما است که این نگرانی‌ها را برطرف کنیم.

 

وزیرکشور درباره فرایند الکترونیکی شدن انتخابات تصریح کرد: از 25 فرآیند برگزاری انتخابات 24 فرآیند آن الکترونیکی است و به موفقیت خوبی در این زمینه رسیده‌ایم. با شورای نگهبان تعامل می‌کنیم تا اگر امکانات فراهم باشد آن یک مرحله را نیز به صورت الکترونیکی برگزار کنیم.

 

رحمانی فضلی اضافه کرد: طبق برنامه‌ریزی که انجام دادیم انتخابات 1400 انتخابات خوبی از نظر سالم و قانونی و توأم با امنیت برگزار خواهیم کرد، البته نگرانی ما درباره 1400 با توجه به اینکه در انتخابات مجلس مشارکت پایینی نسبت به مشارکت های گذشته داشتیم، موضوع مشارکت را به عنوان یک دغدغه داریم و امیدواریم با بسترسازی های مناسب و با مشارکت همه گروه‌های سیاسی بتوانیم مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری افزایش دهیم.

 

وزیر کشور در زمینه برنامه‌های وزارتخانه برای مبارزه با آسیب‌های اجتماعی تصریح کرد ما در زمینه آسیب‌های اجتماعی با پنهان کاری روبه‌رو هستیم که در این دولت و شخص رئیس جمهور تاکید ویژه‌ای برای حل آسیب‌های اجتماعی مطرح کردند.

 

وی افزود: ما آسیب های اجتماعی را مردمی کردیم. 1/5 میلیون معتاد خدمات بهداشتی می گیرند که شاید این خدمات در دنیا بی همتا باشد. دو سال است روند طلاق کاهشی شده است. در موضوع آسیب های اجتماعی با عنایت رهبر انقلاب و توجه رئیس جمهور اقدامات خوبی انجام شده است.

 

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار