نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان کشور

خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان کشور خبر خوب برای معلمان و فرهنگیان کشور / وزیر آموزش و پرورش از اختصاص ۱۱ هزار میلیارد ریال سود سال مالی ۱۳۹۸ به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 25
کد خبر: ۵۶۲۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن حاجی میرزایی گفت: در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۳۹۸ بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال معادل ۲۱ درصد به نسبت مانده سهم‌الشرکه، سودآوری برای اعضای ایجاد شده است که به حساب فرهنگیان عضو موسسه منظور شده است.


وی ادامه داد: از سود مذکور جمعا مبلغ یک هزار و ۳۸۵ میلیارد ریال آن به حساب بیش از ۹۷ هزار نفر از اعضای بازنشسته که از مهر ۱۳۹۷ تا شهریور ۱۳۹۸ بازنشسته شده‌اند، واریز می شود.

 

وزیر آموزش و پرورش افزود: بازنشستگان مذکور قبلا سهم‌الشرکه خود را در زمان بازنشستگی دریافت کرده و مبلغ فعلی صرفا سود سال مالی ۱۳۹۸ است که به همان حساب بانکی واریز می شود که قبلا سهم‌الشرکه آنها واریز شده است.

 

وی اظهار کرد: بیش از ۱۰۶ میلیارد ریال از سود سال مالی ۱۳۹۸ به حساب فرهنگیان بازنشسته‌ای که به عضویت خود در صندوق ادامه داده‌اند تا از افزایش سودآوری سالانه هزار میلیارد تومانی در چند سال آینده برخوردار شوند، منظور شده است.


حاجی میرزایی گفت: چشم‌انداز سودآوری صندوق ذخیره فرهنگیان نشان می‌دهد همان طور که در طول چهار سال گذشته سودآوری صندوق از۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۵ به ۱۱ هزار میلیارد ریال در سال ۱۳۹۸ رسید، برای سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ سودآوری ۳۵ هزار میلیارد ریالی پیش‌بینی شده است.

 


وی ادامه داد: با افتتاح مجتمع پتروشیمی کیمیای پارس خاورمیانه به دست رییس جمهوری در مرداد ۱۳۹۹ و بهره‌برداری از سایر طرح‌های پتروشیمی موسسه و بهبود روند سودآوری شرکت‌های تابعه، شاهد افزایش سودآوری صندوق خواهیم بود به طوری که در سال ۱۴۰۲ سودآوری سالانه به رشد قابل توجهی خواهد رسید.

 

وزیر آموزش و پرورش در پایان تصریح کرد: هرچه میزان مشارکت فرهنگیان تا سقف ۵ درصد از حقوقشان بیشتر باشد، به همان نسبت از سهم دولت و سودآوری موسسه منتفع خواهند شد، از این رو تاکنون نیمی از فرهنگیان عضو موسسه میزان واریزی خود را تا ۵ درصد افزایش داده‌اند.

منبع : ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار