امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

واریز ۶۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات فرهنگیان / توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش

واریز ۶۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات فرهنگیان / توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات انباشت فرهنگیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 19
کد خبر: ۲۷۴۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، علی فرهادی با بیان اینکه بیش از ۶۰هزار میلیارد تومان از مطالبات انباشته «مطالبات پرسنلی» و «حوزه کیفیت‌بخشی» به حساب معلمان واریز شد، اظهار کرد: بیش از ۶۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات معلمان با عنایت دولت به حساب آنها واریز شد. سازمان برنامه بودجه، سازمان اداری استخدامی و خزانه داری کشور، وزارت آموزش و پرورش را در زمینه پرداخت مطالبات معلمان به خوبی همراهی کردند و جای تشکر دارد.

وی اظهار کرد: بدهی‌هایی که در سال ۱۴۰۳ قابل پرداخت بودند، تسویه حساب شده‌اند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: از سال آینده، زمان ارتقای رتبه فرهنگیان از ۵ به ۴ سال کاهش می‌یابد و همه معلمان بدون رتبه هم امسال مشمول رتبه‌بندی شدند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار