آغاز پذیره نویسی صندوق دارا دوم+ جزییات و شرایط-راهبرد معاصر

آغاز پذیره نویسی صندوق دارا دوم+ جزییات و شرایط

پذیره نویسی صندوق دارا دوم اغاز شد در ادامه این خبر جزییات و شرایط پذیره نویسی صندوق دارا دوم را با هم می خوانیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۵ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۳۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ پذیره نویسی صندوق دارا دوم اغاز شد در ادامه این خبر جزییات و شرایط پذیره نویسی صندوق دارا دوم را با هم می خوانیم. پذیره نویسی واحد‌های پالایشی یکم از امروز در شعب بانک‌های منتخب و کارگزاری‌ها انجام می‌شود.



پذیره نویسی دارا دوم از امروز در شعب بانک‌های منتخب آغاز شده است و تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۹ شهریور هم ادامه دارد.

 

پذیره نویسی واحد‌های پالایشی یکم از امروز در شعب بانک‌های منتخب و کارگزاری‌ها انجام می‌شود.

 

مهلت پذیره نویسی دارا دوم
از بامداد امروز در درگاه مجازی بانک‌ها و برخی اپلیکیشن‌های پرداخت امکان پذیره‌نویسی وجود داشت و تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۹ شهریورماه برای متقاضیان زمان وجود دارد. در نتیجه یک مهلت ۲ هفته‌ای در نظر گرفته شده و تفاوتی هم ندارد که اشخاص در چه زمانی واحد‌های صندوق را خریداری کنند.

 

حداکثر مبلغ سرمایه‌گذاری
هر شخص حقیقی دارای کد ملی می‌تواند تا سقف ۵ میلیون دارا دوم بخرد. البته در این بین افرادی که دارا یکم خریداری کرده بودند، نمی‌توانند به میزان سقف، دارا دوم خریداری کنند، این گروه مجاز به خرید ۳ میلیون تومان واحد‌های سرمایه‌گذاری پالایشی یکم هستند. یعنی هر ایرانی، بدون محدودیت سنی مجاز به خرید ۵ میلیون تومان دارا اول و دوم است. انجام پذیره‌نویسی در چند مرحله نیز ممکن است، به شرطی که از سقف مجاز عبور نکند. همچون دارا اول، دارا دوم نیز با ۲۰ درصد تخفیف به متقاضیان عرضه می‌شود. این ۲۰ درصد، با توجه به قیمت پایانی روز گذشته سهام موجود در صندوق، محاسبه شده است.

 

کد بورسی لازم است؟
داشتن کد بورسی در هنگام خرید واحد‌های صندوق ضروری نیست. در واقع متقاضیان می‌توانند با کارت ملی به شعب بانک‌های منتخب مراجعه یا از طریق درگاه‌های غیرحضوری، اقدام به خرید واحد‌های صندوق کنند. اما برای فروش واحدها، داشتن کد بورسی ضروری است. در نتیجه افرادی که کد بورسی ندارند، پس از پذیره‌نویسی باید با ثبت‌نام در سجام، اقدام به دریافت کد معاملاتی کنند.

 

اطلاعات مورد نیاز پذیره‌نویسی
اطلاعات مورد نیاز افراد برای پذیره‌نویسی دارا دوم شامل نام، نام خانوادگی، شماره ملی، تاریخ تولد، نام پدر، کد پستی، شماره تلفن همراه و شماره شبای بانکی فرد پرداخت‌کننده می‌شود. داشتن حساب به ازای هر کد ملی نیاز نیست، اما شماره شبای پرداخت‌کننده حتما باید درج شود؛ چرا که در صورت نیاز عودت وجوه به هر دلیل از جمله اضافه پرداختی توسط صندوق، صرفا به شماره شبای پرداخت‌کننده صورت می‌گیرد.

 

در مورد خرید از طریق بانک
اگر مشتری به درگاه بانک منتخبی که در آن فاقد حساب است، مراجعه کرد، بانک مکلف به پذیرش وی و دریافت اطلاعات مورد نیاز برای پذیره‌نویسی است. همچنین بانک‌ها مکلفند بلافاصله پس از تمام فرآیند پذیره‌نویسی توسط مشتریان و کسر مبلغ از حساب ایشان، از طریق پیامک به شماره تلفن همراه وی، برداشت از حساب بابت پذیره‌نویسی واحد‌های سرمایه‌گذاری را به اطلاع مشتریان برسانند.

 

فهرست بانک‌های منتخب
۱۵ بانک منتخب شامل ملی، سپه، مسکن، کشاورزی، ملت، صادرات، تجارت، توسعه تعاون، رفاه کارگران، قرض الحسنه مهر ایران، پست بانک ایران، اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگاد و کار آفرین است.
منبع: اقتصاد نیوز

ارسال نظر