واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز چهارشنبه ۵ شهریور ۹۹ را دکتر سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ ویروس کرونا در جهان جولان می دهد و ایران نیز از این ویروس مصون نمانده است. آمار تلفات کرونا در هفته گذشته در ایران صعودی بود و روزانه حدود 200 نفر از بیماران جان خود را از دست می دادند اما خوشبختانه ایران موفق به مهار موج دوم کرونا شد.ویروس کرونا در کشور جولان می دهد و مسئولان و مردم نگران وضعیت کرونا در کشور هستند. آخرین آمار کرونا در کشور را از زبان سخنگوی وزارت بهداشت بخوانید.

 

سیما لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۵ شهریور ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۴۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۱۲۱ نفر از آنها بستری شدند.

 

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۶۵ هزار و ۶۰۶ نفر رسید.

 

فوت 119 بیمار ظرف 24 ساعت گذشته

 

آخرین آمار مبتلایان به کرونا در 2 شهریور/ شناسایی ۲۱۱۳ بیمار جدید کرونا

 

 

لاری افزود: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۱ هزار و ۲۰ نفر رسید.

 

بهبود و ترخیص ۳۱۴ هزار و ۸۷۰ نفر از بیماران

 

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه تا کنون ۳۱۴ هزار و ۸۷۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

 

وضعیت شدید ۳۸۳۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹

 

کرونا

 

وی عنوان کرد: ۳۸۳۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

 

لاری گفت: تا کنون سه میلیون و ۱۱۳ هزار و ۸۰۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

تهران در وضعیت قرمز کرونایی

 

کرونا وضعیت قرمز

 

 

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استان‌های تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.

 

وی تصریح کرد: همچنین استان‌های آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

ارسال نظر
آخرین اخبار