چگونه دارا دوم را خریداری کنیم؟-راهبرد معاصر

چگونه دارا دوم را خریداری کنیم؟

خرید دارا دوم یا همان پالایشی یکم  از امروز به مدت 2 هفته با تخفیف 20 درصد امکان پذیر است و متقاضایان می توانند از امروز تا 19 شهریور ماه نسبت به خرید آن اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر خرید دارا دوم که حالا به پالایشی یکم تغییر نام داده است از امروز به صورت پذیره نویسی و با تخفیف 20 درصد قابل انجام است. اگر دارا یکم را خرید نکرده باشید می تواند تا سقف 5 میلیون تومان خرید با تخفیف داشته باشید. نام نماد پالایشی یکم در کارگزاری ها پالاش است و شما با 50 میلیون تومان می توانید 500 واحد دارا دوم یا پالایشی یکم را خریداری کنید. قیمت هر واحد پالایشی یکم 10 هزار تومان با تخفیف 20 درصد در نظر گرفته شده است.

اما اگر افراید که دارا یکم را با تخفیف خریداری کرده اند تنها تا سقف 3 میلیون تومان می توانند از خرید با تخفیف بهره مند شود و دو میلیون تومان دیگر را بدون تخفیف خرید کنند.

متقاضاین برای خرید می توانند از طریق بانک و کارگزاری ها اقدام به پذیره نویسی کنند . محدودیت سنی برای این معامله وجود ندارد و با حداقل اطلاعات هویتی می توان پذیره نویسی را انجام داد. امکان فروش دارا دوم نیز تا یک ماه پس از پایان پذیره نویسی امکان پذیر است.

 

 

خرید دارا دوم

اطلاعیه سازمان خصوصی سازی درباره پذیره نویسی پالایشی یکم

 

پذیره نویسی این صندوق برای اشخاص دارای کد معاملاتی (کد بورسی) صرفاً از طریق کارگزاری‌های بورس و سامانه‌های آنلاین معاملاتی صورت می‌گیرد. اشخاص فاقد کد معاملاتی (کد بورسی) می‌توانند از طریق درگاه‌های غیرحضوری و حضوری بانک‌های منتخب برای خرید واحد‌ها اقدام نمایند.

در اجرای جزء (۲) بند (الف) تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور و مصوبات هیأت محترم وزیران در این زمینه، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده­های نفتی ایران با پذیره نویسی واحد‌های سرمایه­ گذاری، بخشی از سهام خود در شرکت پالایش نفت اصفهان، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت تبریز و پالایش نفت تهران را از طریق سازمان خصوصی سازی (به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران) واگذار می‌کند.

 

پذیره نویسی واحد‌های سرمایه­ گذاری صندوق سرمایه گذاری قابل معامله (ETF) "پالایشی یکم"، فرصت بی­ نظیری برای ورود آحاد جامعه به سرمایه­ گذاری در سهام شرکت­های معتبری است که دولت با هدف مردمی کردن اقتصاد، امکان دسترسی آحاد مردم کشور به بازار سرمایه، انتفاع از رشد این بازار و برخورداری عموم مردم از تخفیف قابل اعطا به سهام، قصد واگذاری آن را دارد.

 

خرید پالایشی یکم

سقف سرمایه­ گذاری هر شخص حقیقی (هر کد ملی ایرانی) در مجموع دو صندوق قابل معامله اول و دوم دولتی، پنجاه میلیون ریال (پنج میلیون تومان) تعیین شده است. پذیره نویسی برای هر فرد دارای کد ملی امکان­پذیر است و محدودیت سنی برای متقاضیان وجود ندارد.

 

پس از اتمام پذیره نویسی و اخذ مجوز فعالیت صندوق از سازمان بورس و اوراق بهادار، سهام موضوع فعالیت این صندوق با اعمال ۲۰ درصد تخفیف به قیمت پایانی سهم در روز معاملاتی قبل از شروع پذیره ­نویسی توسط سازمان خصوصی سازی به صندوق واگذار خواهد شد.

 

حداکثر تعداد واحد‌های سرمایه‌گذاری قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی ایرانی دارای کد ملی، پس از کسر میزان سرمایه گذاری همان فرد در صندوق دارا یکم، ۵۰۰ واحد سرمایه‌گذاری است.

 

پذیره‌نویسی به صورت همزمان از طریق بورس اوراق بهادار تهران و شبکه بانکی کشور برای هر شخص حقیقی دارای کد ملی امکان پذیر است.

پنج درصد (۵%) از مبلغ جمع آوری شده در دوره پذیره نویسی به بازارگردانی واحد‌های سرمایه­ گذاری در همان صندوق تخصیص خواهد یافت و جزء دارایی­‌های صندوق محاسبه می ­شود.

 

پذیره نویسی واحد‌های سرمایه­ گذاری موضوع این دستورالعمل صرفاً شامل اشخاص حقیقی ایرانی بوده و اشخاص حقوقی و یا اتباع خارجی نمی­توانند در این پذیره نویسی شرکت کنند.

 

شروع پذیره نویسی از بامداد روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۰۵ آغاز شده و تا پایان روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ادامه خواهد یافت.

 

چگونه دارا دوم را خریداری کنیم؟

پذیره نویسی واحد‌های این صندوق برای اشخاص دارای کد معاملاتی (کد بورسی) صرفاً از طریق کارگزاری‌های بورس و سامانه‌های آنلاین معاملاتی صورت می­گیرد. اشخاص فاقد کد معاملاتی (کد بورسی) می‌توانند از طریق درگاه‌های غیرحضوری و حضوری بانک‌های منتخب برای خرید واحد‌ها اقدام کنند. هر شخص می‌­تواند صرفاً یکی از این دو روش را انتخاب کند.

 

اکیداً توصیه می‌شود به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، هموطنان عزیز جز در موارد ضروری از مراجعه حضوری به شعب بانک‌ها و کارگزاری‌ها پرهیز نموده و پذیره نویسی را از طریق مراجعه غیرحضوری به کارگزاری‌ها و سامانه‌های آنلاین معاملاتی و درگاه‌های غیرحضوری بانک‎ها انجام دهند.

 

متقاضیان دارای حساب در هر یک از بانک‌های منتخب می‌توانند از طریق مراجعه به درگاه‌های غیرحضوری و حضوری که توسط بانک‌های مربوطه اطلاع رسانی خواهد شد و با ورود حداقل اطلاعات مورد نیاز، نسبت به پذیره نویسی واحد‌های سرمایه گذاری مزبور اقدام کنند. چنانچه متقاضی به درگاه‌های غیرحضوری و حضوری بانک منتخبی که در آن بانک فاقد حساب است مراجعه نماید، بانک‌ها مکلف به پذیرش و دریافت اطلاعات وی هستند.

ارسال نظر
آخرین اخبار