تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم

سندرز: 29 میلیون آمریکایی غذای کافی ندارند

سناتور ایالت ورمونت آمریکا در پیامی در توئیتر با انتقاد از شرایط اقتصادی این کشور در دوران ریاست جمهوری ترامپ نوشت که شرایط اقتصادی کنونی آمریکا به گونه ای است که 29 میلیون شهروند این کشور غذای کافی در اختیار ندارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر «برنی سندرز» سناتور دموکرات ایالت ورمونت بامداد شنبه (به وقت تهران) در پیامی در توئیتر از شرایط اقتصادی آمریکا در دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا انتقاد کرد.

وی در پیامی در توئیتر نوشت: «واقعیت های اقتصادی تحت (دولت) ترامپ این است: 29 میلیون آمریکایی غذای کافی ندارد و 30 میلیون بیکار در آمریکا دریافت 600 دلار در ماه را از دست دادند.»

سندرز در ادامه نوشت: «40 میلیون آمریکایی نیز با (خطر) بی خانمان شدن مواجه هستند حال آنکه 467 میلیاردر آمریکایی طی 5 ماه گذشته 800 میلیارد دلار درآمد داشته اند. وظیفه ما این است که اقتصادی ایجاد کنیم که برای همه کار کند.»

وی چند روز پیش نیز در پیامی در توئیتر نوشته بود: «در حالی که 40 میلیون آمریکایی با بی‌خانمان شدن مواجه هستند، وال‌استریت (بازار بورس آمریکا)  از لحاظ سود در حال ثبت رکورد است. در حالی که 30 میلیون کارگر شغل‌های خود را از دست داده‌اند،‌ دارایی 12 میلیاردر دارایی‌شان رکورد 1 تریلیون دلاری را رد کرد. نه ما نیازی به ریاضت برای خانواده‌های کارگری نداریم. ما نیازمند ریاضت برای 1 درصد و شرکت‌های چند ملیتی هستیم.»

اقتصاد آمریکا در دوران شیوع کرونا با بحران شدیدی مواجه شده و طبق گفته سندرز نرخ تولید ناخالص داخلی این کشور در چند ماهه گذشته دست کم 33 درصد افت داشته است.

از سوی دیگر همزمان با هشدارهای مکرر مسئولان درمانی مختلف در آمریکا درباره افزایش سریع شمار مبتلایان به ویروس «کووید۱۹» در این کشور، شمار ابتلای روزانه در ایالات متحده همچنان رو به افزایش است. 

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار