دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ماجرای دخالت فرانسه در روند تشکیل دولت در لبنان + جزئیات

یک مقام در کاخ الیزه خبر داد که رئیس جمهور فرانسه فشار‌های لازم را برای اجرای اصلاحات در لبنان اعمال خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 28
کد خبر: ۵۶۶۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری «رویترز»، امروز (جمعه)، به نقل از یک مقام در کاخ الیزه از تلاش «امانوئل ماکرون» رئیس‌ جمهور فرانسه برای اعمال فشار بر مقامات لبنانی خبر داد.

 

پایگاه خبری شبکه «المیادین»گزارش داد که این منبع گفته است: «ماکرون توضیح داده که از مسئله ایجاد راه‌حل برای بحران لبنان منصرف نخواهد شد».

 

این منبع در ادامه گفت: «ماکرون هر آنچه ضروری است را انجام خواهد داد و فشار لازم برای اجرای برنامه اصلاحات در لبنان را اعمال خواهد کرد».

 

در جریان سفر پیشین ماکرون به لبنان نیز «جورج مالبورنو» روزنامه‌نگار فرانسوی به نقل یک منبع حاضر در نشست‌ با گروه‌های ۱۴ مارس لبنان خبر داده بود که رئیس‌جمهور فرانسه «تهدید کرد در صورتی که اصلاحات اجرایی نشوند، برخی مقامات را تحریم می‌کند» 

 

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که منابع لبنانی امروز گزارش دادند که «میشل عون»‌ رئیس‌جمهور و «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان، امروز (جمعه) توافق کردند که روز دوشنبه هفته آینده رایزنی‌های پارلمانی برای معرفی نخست‌وزیر جدید این کشور آغاز شود.

 

تمام این تحولات پس از انفجار بندر بیروت در لبنان به‌ وجود آمد. لبنان روز چهارم آگوست، شاهد انفجاری مهیب در بندرگاه بیروت بود. اشتعال مواد نیترات آمونیوم در انبار ۱۲ بندر بیروت باعث وقوع انفجار شد که بر اثر آن، دستکم ۱۸۰ نفر کشته و بیش از شش هزار تن دیگر مجروح شدند. در این انفجار بندر کاملا ویران شد و خسارت‌های جدی به شمار زیادی از منازل و ادارات شهر بیروت وارد شد.

 

این حادثه علاوه بر تلفات جانی و خسارت‌های مالی و اقتصادی، تبعات سیاسی نیز داشت بطوریکه «حسّان دیاب» نخست‌وزیر لبنان پس از چند روز تظاهرات سازمان‌دهی شده از سوی جریان غربگرای ۱۴ مارس و استعفای چند وزیر کابینه‌‌اش، استعفای دولت خود را اعلام کرد./فارس

ارسال نظر