قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است

شریعتمداری: FATF نسخه انقلاب اسلامی نیست

مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت: ۴۰ هزار مستشار آمریکایی در دوران طاغوت در ایران جولان می‌دادنداما امروز ملت بزرگ ایران دشمنان خود را در شرق فرات با موشک‌های نقطه زن هدف قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۹ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 28
کد خبر: ۵۶۷۶

به گزارش راهبردمعاصر ،  حسین شریعتمداری در اجتماع بزرگ «فصل بعثت انقلاب» در مصلای بزرگ دامغان اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های مهم انقلاب اسلامی ما و دلایل دشمنی بی‌پایان آمریکا و ایادی‌اش با ملت ایران این است که چرا ایران اسلامی توانسته نه‌تنها بدون رابطه با آمریکا بلکه در حال دشمنی و تخاصم با نظام سلطه به قدرت تأثیرگذار بین‌المللی و دستاوردهای فراوان علمی و دفاعی دست یابد.

 

وی افزود: دشمن تنها در این صورت دست از دشمنی با ما برمی‌دارد که ما دست از آرمان‌های اصلی انقلابمان برداریم و در یک‌کلام دست از اسلام ناب محمدی برداریم تا شیطان بزرگ آمریکا دست از خوی استکباری خود بکشد.


مدیرمسئول روزنامه کیهان با بیان اینکه ما همان کشوری هستیم که در دوران طاغوت 40 هزار مستشار آمریکایی در آن جولان می‌دادند اضافه کرد: اما امروز ملت بزرگ ایران دشمنان خود را در شرق فرات و فاصله بیش از 700 کیلومتری با موشک‌های نقطه زن هدف قرار می‌دهد.

 

شریعتمداری با اشاره به علت مخالفت خود با لوایح چهارگانه FATF عنوان کرد: لوایح استعماری مانند FATF به این معناست که ما تمام تراکنش‌های مالی خود را در اختیار دشمن قرار دهیم!

 

وی با بیان اینکه امروز ما در شرایط جنگ اقتصادی با دشمن قرار داریم؛ خطاب به موافقان لوایح FATF گفت: آیا کشوری حاضر است در جنگ نظامی، اطلاعات نظامی و دفاعی خود را در اختیار دشمن قرار دهد؟ بنابراین این نسخه‌ها نسخه انقلاب اسلامی نیست.

 

مدیرمسئول روزنامه کیهان با یادآوری اینکه اکنون بعثت دوم را در اسلام پشت سر می‌گذاریم خاطرنشان کرد: دشمن بداند دیگر از تنگه غنیمتی مانند احد شکست نمی‌خوریم.

 

شریعتمداری خطاب به دشمنان ملت بزرگ ایران افزود: دیگر در صفین از قرآن‌های بر نیزه فریب و زخم نمی‌خوریم، دیگر عاشورا با تکرار شهادت حسین زمان تکرار نخواهد شد. دیگر مالک از کنار خیمه معاویه برنمی‌گردد و دیگر علی زمان تنها نخواهد ماند.

ارسال نظر