برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت
پورابراهیمی :

تجربه برجام درباره ایفای تعهدات بدون گرفتن تضامین کافی است

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه تجربه برجام درباره نگرفتن تضامین کافی است، گفت:‌فکر کنید اکنون ما CFT را پذیرفتیم چه تضمینی وجود دارد که فردا یک بهانه دیگری نباشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۶۱۸
به گزارش راهبرد معاصر ، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی  در مورد اظهارات رئیس‌جمهور در جلسه مجمع عمومی بانک مرکزی که عنوان کرد، مقام معظم رهبری، مجلس و دولت با لوایح 4 قلو مرتبط با FATF موافق هستند، پس چه کسی مخالف است، اظهار داشت: دو رویکرد نسبت به این لوایح با شدت و ضعف‌هایی مطرح است. قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم یکی از بحث‌های اصلی این لوایح است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به دو لایحه اصلاح ساختار اقتصادی که مربوط به مسائل داخلی است، اشاره کرد و گفت:‌ این دو لایحه نسبت به دو مورد دیگر از ضریب اهمیت فراوانی برخوردار نیست.

این نماینده مجلس ادامه داد: اولین رویکرد این است که با یک ادبیات علمی و تخصصی صحبت کنیم که بر این اساس هر چه شفاف‌تر عمل کنیم، در منطقه و داخل کشور کارآمدتر خواهد بود. مقابله با تأمین مالی تروریسم یک وظیفه است و ادبیات آن باید پایه علمی داشته باشد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به دومین رویکرد اشاره کرد و گفت: مسئله این است که آیا کسانی که این مسیر را پیگیری می‌کنند، اعم از عوامل داخلی یا بیرونی آیا چنین هدف‌گذاری علمی دارند؟ علائمی از آن داریم که این اتفاق نیفتاده است. اینکه مخالفیم دلیلش همین موضوع است. در مسائل کنوانسیون تأمین مالی تروریسم (CFT ) چه اتفاقی افتاده است، سوال این است، چه کسی امروز وجود دارد که شک نکند عربستان حامی تروریست در منطقه است و کشورهای اروپایی گردش‌های مالی را آنجا آورده‌اند.

به گفته پورابراهیمی، ادبیات دوگانه در تصمیمات وجود دارد. با یک توصیه که ایران را در جایگاهی قرار دهند که شفافیت داشته باشد، ما می‌گوییم این به سرمنزل مقصود نخواهد رسید، مگر ما تعهدات برجام را انجام ندادیم؟ فکر کنید اکنون پذیرفتیم چه تضمینی وجود دارد که فردا یک بهانه دیگری نباشد. گام به گام باید هر چه آنها می‌گویند، شود.

وی تأکید کرد: چه اشکالی دارد که آنها تعهدات برجامی را عمل کنند و ما نیز تعهدات CFT را انجام دهیم. بنابراین حتما با رویکردی که دولت و با این ادبیات که همه چیز را می‌خواهد در اختیار دیگران قرار دهد و هیچ تضمینی بابت آن نگیرد، مخالفیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، تأکید کرد: آقای ظریف رسماً در صحن مجلس گفت: من توصیه می‌کنم اما هیچ تضمینی نمی‌دهم، همین یک جمله کفایت می‌کند. تجربه برجام کافی است. دولت تضامین لازم را بگیرد با شفافیت مخالف نیستیم و حتماً انجام می‌دهیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه تناقض جریان دوگانه غربی به کشورهای آسیایی مثل عربستان که دشمنی آنها کمتر از آمریکا نیست، نشان داده آنها دنبال شفافیت اقتصادی نیستند، بلکه از آن به عنوان ابزاری علیه جمهوری اسلامی استفاده کنند و ما باید حواسمان جمع باشد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار