دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

رئیس‌جمهور لبنان خواستار تشکیل دولت سکولار شد

میشل عون در صدمین سالروز تشکیل دولت لبنان در درخواستی از احزاب سیاسی این کشور خواستار تشکیل دولتی سکولار در لبنان شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۷ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۹۳۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از المیادین، میشل عون، رئیس‌جمهور لبنان طی سخنانی به مناسبت صدمین سالروز تشکیل دولت لبنان گفت: سالی که گذشت سالی مملو از بحران‌های بی‌سابقه و فجایع بود که فرصتی برای شادی نگذاشت، اما امید‌ها به تغییر واقعی است.

میشل عون افزود: ما در آستانه صدساله دوم از عمر کشورمان قرار داریم و باید صادقانه و به صراحت در حساب و کتاب خود تجدید نظر کنیم. ویژگی جامعه ما چندگانه بودن آن است که اگر به خوبی مدیریت شود یک ویژگی بسیار خوب است.

رئیس‌جمهور لبنان گفت: لبنان امروز با بحرانی بی‌سابقه روبه‌روست و مشکلات سیاسی، اقتصادی و مالی دهه‌ها منفجر شده است. نظام طائفه‌ای مبتنی بر حقوق طوایف و سهم خواهی یک دوره‌ای خوب بود، ولی اکنون به مانعی برای هر گونه پیشرفت تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: خواستار تشکیل دولت سکولار هستم و تعهد می‌دهم که رهبران سیاسی و معنوی را برای این مهم به گفت‌وگو دعوت کنم.

 

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار