استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد

نماینده مجلس خبرگان خواستار برخورد با مقصران حادثه روستای ابوالفضل شد

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری خواستار برخورد با مقصران حادثه پیش آمده در روستای ابوالفضل اهواز شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۶ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 29
کد خبر: ۵۶۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر سید صولت مرتضوی معاون بنیاد و رئیس سازمان اموال و املاک بنیاد مستضعفان کشور و هیئت همراه پیرو مسائل پیش آمده در روستای موسوم به ابوالفضل علیه السلام با آیت الله عباس کعبی در اهواز دیدار کردند.

 

آیت الله کعبی پیشنهاد اعاده دادرسی در مورد اصل حق مالکیت زمین‌ها و تجدیدنظر درباره این‌گونه برخوردها و انتخاب راه‌های بهتر و در نظر گرفتن مصالح عمومی، اجتماعی، فرهنگی و برخورد با مقصران حادثه را داشتند.

 

مأموران نیروی انتظامی و مأموران اجراییات شهرداری اهواز به منظور تخریب ساخت‌وسازهای غیرمجاز در روستای ابوالفضل اهواز حضور یافتند که با مقاومت اهالی روستا مواجه شدند.

 

سید نظام‌الدین موسوی نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در واکنش به این اتفاق در پیامی در شبکه اجتماعی خود نوشت: «‏در تماس با آقای فتاح رئیس بنیاد مستضعفان موضوع روستای ابوالفضل اهواز را پیگیری کردم. می‌گوید مسئله دیروز ارتباطی به شکایت بنیاد ندارد و ظاهراً مربوط به مصوبات کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری اهواز برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرقانونی بوده است. نمایندگان اهواز در حال بررسی دقیق‌تر موضوع هستند».

 

همشهری

کلمات کلیدی: سید صولت مرتضوی
ارسال نظر
آخرین اخبار