فروش خودسرانه و بدون اجازه ۳۰ درصد دوم سهام عدالت مردم؟!-راهبرد معاصر

فروش خودسرانه و بدون اجازه ۳۰ درصد دوم سهام عدالت مردم؟!

فروش خودسرانه و بدون اجازه ۳۰ درصد دوم سهام عدالت جدیدترین مسئله‌ای است که سهامداران با آن مواجه هستند و انتقاد آنها را به دنبال داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که برخی از سهامداران می‌گویند نمی‌توانند درخواست فروش 30 درصد دوم را ثبت کنند، برخی دیگر مدعی هستند که کارگزاری بدون اجازه و خودسرانه 30 درصد دوم سهام آنها را فروخته است.

 

فروش خودسر 30 درصد دوم 

 

«من سهام را از طریق ایوا فروختم ۳۰ درصد اول ولی ۳۰ درصد دوم بدون اجازه فروخته»

 

«آیا بانک اجازه داره بدون اجازه مردم ۳۰درصد دوم رو بفروشه؟ بانک ملت چرا پول میزنه ؟ قطعا ۳۰درصد اول ۱۵ تومن نیست دارن میفروشن بدون اجازه.»

 

«بانک صادرات و ملت و ملی و تجارت ۳۰ درصد دوم را دارن بدون اجازه میفروشند والا معلوم نیست واقعا تعجب کردم»

«بانک تجارت برای منم ۳۰درصد دوم رو بدون اجازه برا فروش گذاشته.»

 

«کارگزاری بانک سپه هم بدون اجازه در حال فروش سی درصد دوم مردم هست.»

 

علت چیست؟

 

مدیر عامل کارگزاری بانک تجارت در این مورد احتمال می‌دهد مشکل برای کسانی به وجود آمده که درخواست فروش 30 درصد اول سهام عدالت را دیرتر از بقیه ثبت کرده و در واقع آنها کسانی هستند که پیش از آزادسازی فروش 30 درصد دوم، درخواست فروش 30 درصد اول را داده‌اند اما درخواستشان تا قبل از 18 مرداد انجام نشده است.

 

به گفته وی، چون درخواست فروش این گروه پس از عید غدیر برای فروش ارسال شده است، سقف قابل فروش برای آنها لحاظ شده که در حال حاضر به 60 درصد رسیده است.

 

اما توضیح رئیس هیات مدیره کارگزاری بانک ملی برای مشتریان خود متفاوت است.

 

سید علی پورقره‌سید با رد فروش خودسرانه 30 درصد دوم توسط کارگزاری، عنوان کرد: برخی از سهامداران تصور می‌کنند واریزی‌ها‌ی اخیر به این خاطر است که کارگزاری بدون اجازه در حال فروش 30 درصد دوم آنهاست، در حالی که چنین موضوعی صحت ندارد. همکاران من در حال بررسی هستند و در فروش‌های انجام شده تا به حال به چنین موردی برخورد نکرده‌اند.

 

وی تاکید کرد: در شرایطی که بازار منفی است ناظر اجازه فروش سهام عدالت را نمی‌دهد، بنابراین در روزهای اخیر فروشی نداشته‌ایم.

 

اما در نهایت به نظر می‌رسد که شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به عنوان اصلی‌ترین نهاد در امور فروش سهام عدالت باید به این موضوع پاسخ دهد که چرا بخش دوم سهام عدالت بدون اجازه دارندگان آن را فروخته است./  تجارت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار