آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

بلغارستان واکسن کووید-۱۹ را رایگان عرضه خواهد کرد

بلغارستان واکسن کووید-۱۹ را رایگان عرضه خواهد کرد دولت بلغارستان اعلام کرد که واکسن کروناویروس برای شهروندان این کشور رایگان خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۸۸۵

به گزارش راهبرد معاصر بنا بر بیانیه صادر شده از سوی "کنستانتین آنجلوف"، وزیر بهداشت بلغارستان، این کشور قصد دارد واکسن "کووید-۱۹" را به صورت رایگان در اختیار شهروندان خود قرار دهد.

وی گفت: برای جمعه آتی یک "تله‌کنفرانس" (کنفرانس از راه دور) میان وزرای بهداشت اتحادیه اروپا برنامه‌ریزی شده تا طی آن هر گونه سوال، نگرانی یا مکانیسم برای تهیه واکسن کرونا روشن شود.

آنجلوف ادامه داد، پارلمان بلغارستان یک توافق‌نامه را به تصویب رسانده که به اتحادیه اروپا اجازه می‌دهد از طرف همه کشورهای عضو، درباره واکسن مذاکره کنند.

زمانی‌ که این اتفاق رقم بخورد، واکسن به طور کامل برای شهروندان بلغاری ایمن خواهد بود. البته گفته شده فرآیند واکسیناسیون برای مردم اجباری نخواهد بود و این واکسن برای شهروندانی تزریق می‌شود که تمایل به دریافت آن را دارند.

دولت بلغارستان تعداد گروه‌های آسیب‌پذیر را که بیشتر در معرض خطرِ ابتلا هستند، محاسبه کرده است.

وزیر بهداشت این کشور ادامه داد: تعداد این افراد در سنین بالای ۶۵ سال، افراد مبتلا به بیماری‌های مزمن و نیز کارمندان در پُست‌های کلیدی به بیش از دو میلیون نفر می‌رسد.

وی افزود، پس از گذراندن کلیه مراحل برای صدور تاییدیه، این واکسن در اختیار شهروندان بلغار قرار می‌گیرد.

آنجلوف اظهار کرد: من تاکید می‌کنم برای ما بسیار مهم است به شهروندان اطلاع دهیم آنچه که به بازار بلغارستان معرفی خواهد شد، هرگونه تستی را سپری کرده است.

به گزارش بالکانو، در حال حاضر هیچ واکسنی در بلغارستان وجود ندارد و هیچ واکسنی هم روی هیچ فرد بلغاری آزمایش نخواهد شد.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار