زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال

تمجید مشاور امنیت ملی آمریکا از اقدامات ترامپ علیه ایران

مشاور امنیت ملی آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با نخست وزیر رژیم صهیونیستی و مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا با مطرح کردن ادعاهایی به برخی اقدامات ضدایرانی دولت ترامپ اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 30
کد خبر: ۵۶۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و جرد کوشنر مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا در قدس اشغالی که به طور مستقیم از صفحه توییتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی پخش شد، اقداماتی ضدایرانی را به عنوان بخشی از دستاوردهای دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از زمان روی کار آمدنش برشمرد.

او مدعی شد: به خاطر اقدامات رئیس جمهور ترامپ و وجود فشار حداکثری ایران شاهد کاهش درآمد نفت و دیگر درآمدهایش به کمترین حد در تاریخ این کشور است.
اوبراین در ادامه افزود: ایران با بحران اقتصادی بی سابقه ای رو به رو است و این یعنی بودجه حمایت از نیروهای نیابتی اش برای دنبال کردن جنگ در خاورمیانه را ندارد.
او ادعا کرد: آمریکا سپاه پاسداران ایران را در لیست سازمان های تروریستی گنجاند و موجب ایجاد قدرت بازدارندگی در مقابل ایران از طریق عملکردی قاطع شد.

 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر