تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها

پشت پرده مافیای دارو به روایت یک داروساز

پشت پرده مافیای دارو به روایت یک داروساز یک داروساز به بیان توضیحاتی در خصوص مافیای دارو پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۶۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی ورقایی در خصوص مافیای دارو گفت: مافیای دارو به نسبت سال‌های گذشته کاهش یافته است چرا که حدود ۸ یا ۹ سال پیش یک طرح در این خصوص اجرا شد، البته مافیای دارو هنوز از بین نرفته است و شاهد این مسئله هستیم که دارو‌های قاچاق و تقلبی در کشور خرید و فروش می‌شوند.

 

وی ضمن تاکید بر اینکه توصیه می‌شود مردم به غیر داروخانه‌ها از مکان‌های دیگر تامین دارو نداشته باشند، متذکر شد: داروخانه‌ها به سبب اینکه تحت نظارت مستقیم وزارت بهداشت هستند و مورد باز رسی قرار می‌گیرند، مطمئن‌ترین مکان برای خرید دارو هستند.

 

این داروساز توضیح داد: هنگامی که یک پزشک دارویی خارجی که در سیستم درمانی کشور موجود نیست و به صورت قانونی وارد نمی‌شود را تجویز و بر مصرف آن تاکید می‌کند، بیمار ابتدا برای تهیه آن به داروخانه‌ها مراجعه می‌کند و به این دلیل که داروخانه‌ها به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، موفق به تهیه دارو نمی‌شود و نا خودآگاه به سمت خرید دارو از بازار غیر شفاف و قاچاق سوق داده می‌شوند و این مسئله هم به بیمار و هم به سیستم دارویی کشور ضربه وارد می زند.

 

وی در خصوص وضعیت دارویی کشور بیان کرد: بسیاری از دارو‌های ضروری و مورد نیاز به اندازه کافی در کشور وجود دارند، اما برند‌های خارجی بعضی از دارو‌ها در کشور موجود نیست که این امر از عوامل مختلفی نظیر تحریم و سیاست‌های وزارت بهداشت ناشی می‌شود.

 

این داروساز با اشاره به اینکه نوع داخلی این دارو‌ها در کشور یافت می‌شوند، افزود: از آنجایی که ارز کشور محدود است، از آن برای واردات دارو‌های حیاتی و ضروری استفاده می‌شود و هر برند خارجی برای هر نوع دارویی در وضعیت کنونی موجود نیست.

منبع: میزان

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار