نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

چند درصد ایرانیان بیمه درمانی دارند؟

به گفته‌ی مسئولین وزارت بهداشت با توسعه بیمه سلامت در جامعه، قریب به ۹۳ درصد ایرانیان دارای بیمه درمانی می‌باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 29
کد خبر: ۲۰۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دارا بودن بیمه درمانی امروزه به عنوان یکی از بدیهی‌ترین حقوق خانواده‌ها در جوامع محسوب می‌شود. در ایران نیز در خلال دهه‌های گذشته تلاش‌هایی برای بیمه درمانی افراد جامعه صورت پذیرفته است.

 

ارائه طرح بیمه سلامت در طول دهه نود اصولا جهت ریشه‌کنی این معضل صورت پذیرفته است. معاون کل وزارت بهداشت در این باره می‌گوید: درحال حاضر پوشش بیمه‌ای مردم به ٩٣ درصد رسیده است.

 

دکتر ایرج حریرچی در هفته دولت، درخصوص اولویت‌های وزارت بهداشت در دوره کنونی اظهار داشت: تقدم پیشگیری و بهداشت بر درمان و تقدم درمان سرپایی بر بستری، جزو اولویت‌های ما در این دوره است.

 

وی ادامه داد: در این راستا اقدام به راه‌اندازی بسیج و پویش‌های ملی کرده‌ایم و نخستین پویش را برمبنای شناسایی و کنترل فشار خون افراد ٣٠ سال به بالا برنامه ریزی کردیم. در بسیج ملی کنترل فشارخون،  ٣٠ میلیون و ٧٠٠ هزار نفر مورد بررسی قرار گرفتند و افرادی که از فشار خون خود اطلاعی نداشتند، شناسایی شدند.

 

حریرچی ایجاد ایستگاه سلامت و تربیت سفیران سلامت در منزل را گام بعدی وزارت بهداشت برشمرد و گفت: در سال‌های اخیر مهم‌ترین دستاورد وزارت بهداشت، فراهم‌آوری خدمات بهداشتی و درمانی مطابق وسع و توان مالی مردم و بر حسب محل سکونت آنان بوده است و در این راستا مراکز بهداشت روستایی تکمیل و ۶۰۰۰ پزشک در مناطق روستایی مشغول به خدمت شدند.

 

وی ادامه داد: با پیشرفت طرح تحول نظام سلامت در حوزه بیمه و خدمات درمانی اقدامات خوبی صورت گرفت. درحال حاضر پوشش بیمه‌ای مردم به ٩٣ درصد رسیده است اما همچنان ٧ درصد مردم بیمه نیستند.

 

حریرچی افزود: اجباری شدن بیمه تمام آحاد مردم با انجام آزمون «وسع» تثبیت شد و به‌زودی ابلاغ می شود. این موضوع به آن معنا است که هر ایرانی که بیمه نیست با مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد.

 

وی ادامه داد: علیرغم تحریم‌های خارجی کمبود داروی کشور زیر یک درصد است اما نارضایتی مردم در حوزه داروهای خارجی است که تولید داخل نیز دارد چراکه این داروها تجویز شده و مورد درخواست مردم است و بر اساس اصول اقتصاد مقاومتی و مصوبات مجلس، داروهایی که مشابه داخلی دارند، اجازه واردات ندارند و مردم این مساله را به عنوان کمبود تلقی می کنند.

 

معاون کل وزارت بهداشت تاکید کرد: نیاز است که مردم به توانمندی دانشمندان و داروسازان ایرانی اعتماد کنند.

 

بنابر اعلام وبدا، حریرچی در بخش دیگری از این مصاحبه تصریح کرد: قاچاق دارو را کتمان نمی کنیم اما خوشبختانه این آمار را به حداقل ممکن رسانده‌ایم و درصدد هستیم که کاهش دهیم. مردم می‌توانند با خاطری آسوده به داروهای موجود در داروخانه‌ها اعتماد کنند، ضمن اینکه نمی‌توان به‌طور قطعی بیان کرد که هیچ خلافی در داروخانه‌ها رخ نمی‌دهد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار