جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

پشت پرده مافیای دارو به روایت یک داروساز

پشت پرده مافیای دارو به روایت یک داروساز یک داروساز به بیان توضیحاتی در خصوص مافیای دارو پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۲ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۶۹۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هادی ورقایی در خصوص مافیای دارو گفت: مافیای دارو به نسبت سال‌های گذشته کاهش یافته است چرا که حدود ۸ یا ۹ سال پیش یک طرح در این خصوص اجرا شد، البته مافیای دارو هنوز از بین نرفته است و شاهد این مسئله هستیم که دارو‌های قاچاق و تقلبی در کشور خرید و فروش می‌شوند.

 

وی ضمن تاکید بر اینکه توصیه می‌شود مردم به غیر داروخانه‌ها از مکان‌های دیگر تامین دارو نداشته باشند، متذکر شد: داروخانه‌ها به سبب اینکه تحت نظارت مستقیم وزارت بهداشت هستند و مورد باز رسی قرار می‌گیرند، مطمئن‌ترین مکان برای خرید دارو هستند.

 

این داروساز توضیح داد: هنگامی که یک پزشک دارویی خارجی که در سیستم درمانی کشور موجود نیست و به صورت قانونی وارد نمی‌شود را تجویز و بر مصرف آن تاکید می‌کند، بیمار ابتدا برای تهیه آن به داروخانه‌ها مراجعه می‌کند و به این دلیل که داروخانه‌ها به صورت قانونی فعالیت می‌کنند، موفق به تهیه دارو نمی‌شود و نا خودآگاه به سمت خرید دارو از بازار غیر شفاف و قاچاق سوق داده می‌شوند و این مسئله هم به بیمار و هم به سیستم دارویی کشور ضربه وارد می زند.

 

وی در خصوص وضعیت دارویی کشور بیان کرد: بسیاری از دارو‌های ضروری و مورد نیاز به اندازه کافی در کشور وجود دارند، اما برند‌های خارجی بعضی از دارو‌ها در کشور موجود نیست که این امر از عوامل مختلفی نظیر تحریم و سیاست‌های وزارت بهداشت ناشی می‌شود.

 

این داروساز با اشاره به اینکه نوع داخلی این دارو‌ها در کشور یافت می‌شوند، افزود: از آنجایی که ارز کشور محدود است، از آن برای واردات دارو‌های حیاتی و ضروری استفاده می‌شود و هر برند خارجی برای هر نوع دارویی در وضعیت کنونی موجود نیست.

منبع: میزان

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار