«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

عمار حکیم:رئیس جمهور ایران به زودی سفر مهمی به عراق خواهد داشت

سیدعمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی اعلام کرد حسن روحانی، رئیس جمهور ایران به زودی سفری بسیار مهم و در مقطعی حساس به عراق انجام خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۸ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 28
کد خبر: ۵۷۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبر جریان حکمت ملی و رئیس ائتلاف اصلاح و بازسازی عراق در جلسه ای درباره روابط عراق با کشورهای منطقه اظهار داشت: روابط عراق با کشورهای همسایه از سوی دیگر کشورها تحت نظر است، همه کشورها به رفتار عراق توجه می کنند تا نحوه تعامل بغداد با کشورهای همسایه را مشاهده کنند و بدین ترتیب شیوه خود تعامل با عراق را مشخص کنند.

 

وی با بیان اینکه ایران معتقد است که دولت کنونی عراق درک بیشتری نسبت به وضعیت منطقه دارد، گفت: حسن روحانی، رئیس جمهور ایران به زودی سفری بسیار مهم و در مقطعی حساس به عراق انجام خواهد داد. این امر نشان از اهتمام ویژه دو کشور برای گسترش و تقویت روابط فیمابین در بالاترین سطح دارد.

 

رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی عراق با اشاره به فشار آمریکا به عراق برای تبعیت از تحریم های ایران عنوان کرد: دولت کنونی عراق درخصوص تحریم های اعمالی علیه ایران، به فشارهای آمریکا تن نداده است. دولت عراق در تلاش است تا بر اساس قوانین بین المللی، منافع عراق و ارزش‌های اخلاقی و انسانی، توازن را در روابط خود با دیگر کشورها حفظ کند.



حکیم ادامه داد: کشورهای همسایه، نحوه تعامل دولت عراق با ایران را زیر نظر دارند که آیا این روابط تعاملی متوازن است یا همانطور که برخی عراق را متهم می کنند، دنباله رو دیگران است. آن طور که به نظر می رسد روابط دولت عراق با ایران روابطی متوازن است که با کشور همسایه برقرار می شود، این امری است که همه کشورهای همسایه از بابت آن، مطمئن هستند.



وی همچنین با تاکید بر تلاش برای برچیده شدن بساط تروریسم در منطقه افزود: پس از فرار تروریست‌ها از سوریه، این افراد در بیابان های مرزی میان سوریه و عراق پراکنده می شوند و با وجود استقرار یگان های نظامی در این مناطق، کنترل این عناصر تروریستی بسیار دشوار خواهد بود.



رهبر جریان حکمت ملی تصریح کرد: تساهل سیاسی برخی از کشورهای همسایه درخصوص موضوع تروریسم در سال‌های گذشته، تاثیر چشمگیری در گسترش و دامنگیر شدن گروه های تروریستی و اندیشه های افراط گرایانه داشته است.



حکیم با اشاره به حمایت برخی از کشورها از گروه های تروریستی عنوان کرد: حمایت‌های سیاسی، رسانه‌ای و مالی برخی از کشورها از عناصر تروریستی و همچنین نقل و انتقال ایمن آنها در این کشورها مانع از ریشه کن شدن نهایی گروه‌های تروریستی می شود.



وی خاطرنشان کرد: نگرانی کنونی برخی از کشورها از حضور تروریسم در مرزهایشان ناشی از اقدامات گذشته‌ خود آنهاست.

 

رئیس ائتلاف اصلاح و بازسازی عراق در پایان تاکید کرد: امکان بازگشت تروریسم به شکلی گسترده همانطور که در سال‌های گذشته روی داد، وجود ندارد اما تلاش ها و عملیات‌های تروریستی وجود خواهد داشت که مستلزم پاسخ قاطع و کوبنده از جانب ماست.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار