واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود

سفر قریب الوقوع روحانی به سوریه

سفیر ایران در سوریه از احتمال سفر قریب الوقوع روحانی به سوریه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۸ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 11
کد خبر: ۶۴۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ جواد ترک آبادی، سفیر ایران در دمشق در گفتگو با پایگاه خبری العهد لبنان از احتمال سفر قریب الوقوع حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان به سوریه خبر داد.

 

جواد ترک آبادی، سفیر ایران در دمشق در این گفتگو بر موضع ثابت ایران در خصوص حق ملت و دولت مشروع سوریه به ریاست بشار اسد برای حاکمیت ملی بر تمامی خاک این کشور تأکید کرد. 

 

ترک آبادی در پاسخ به پرسشی پیرامون بازتاب سفر بشار اسد به تهران و اینکه آیا حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان نیز بزودی سفر به سوریه خواهد داشت، گفت: سران سوریه و ایران پیوسته با یکدیگر در تماس هستند و معتقدم سفری که بشار اسد به ایران داشت، بسیار موفقیت آمیز بود و به وضوح، نشانه هایی از میزان محبت و دوستی را به همراه داشت که مسئولان جمهوری اسلامی به ملت و دولت سوریه دارند. در حقیقت ما انتظار داریم این سفرها و ارتباط ها ادامه پیدا کند و ان شا الله سفری را که به آن اشاره می کنید، بزودی انجام خواهد شد.

 

سفیر ایران در دمشق در خصوص منطقه امنی که درباره آن در شمال سوریه بحث می شود نیز گفت: اصول ما ثابت است. ما در کنار انتخاب ملت سوریه ایستاده ایم و آنها هستند که باید سرنوشت شان را تعیین کنند و بر تمامی خاک و مرزهای کشور حاکمیت داشته باشند و این حق آنهاست که از طریق دولت مشروع سوریه به ریاست بشار اسد انجام می شود. این موضعی ثابت است که ما از آن عقب نشینی نمی کنیم. ما مشاهده می کنیم که سرنوشت ما، فرزندان این منطقه، این است که با یکدیگر دیدار کرده و از این مشکلات، هرچند زخمی عمیق باشد عبور کنیم. این فرداست که منتظر ماست و همگی باید با دستانمان آن را بسازیم و بنای تمدنی ما باید ساخته ای باشد که شایسته آن هستیم و شایسته ملت های ما باشد؛ ملتهایی که مبارزه و ایستادگی کردند.

 

وی در ادامه تصریح کرد: شاه بیت در سوریه این است که این کشور با پیروزی خود توانست خط امنیت و ثبات را برای تمامی این منطقه ترسیم کند. (دشمنان) می خواستند از طریق توطئه، سوریه را وارد درگیری های داخلی، نژادی و مذهبی کنند؛ چرا که آنها به دنبال آن هستند که از این طریق به این منطقه ضربه وارد آورند.

ارسال نظر
آخرین اخبار