نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید 

کمالوندی: نتیجه توافق با آژانس برد- برد است

کمالوندی: نتیجه توافق با آژانس برد- برد است سخنگوی سازمان انرژی اتمی کشورمان درباره توافق اخیر با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اظهار داشت، بسیاری از کشورها این اقدام را به حساب هوشمندی ایران گذاشتند و اعلام کردند با این توافق، آمریکایی‌ها هم در شورای حکام و در شورای امنیت با مشکل مواجه شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 01
کد خبر: ۵۷۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران درباره رابطه با آژانس بین المللی انرژی اتمی اظهار داشت: در حال حاضر ما سه نوع ارتباط با آژانس داریم که دو نوع آن در حوزه پادمان، پروتکل الحاقی و سومی حول موضوعات برجامی است.

 

وی افزود: در ارتباط با درخواست یک سال پیش آژانس معتقد بودیم که برخی سؤالات و درخواست دسترسی آژانس خارج از چارچوب تعاملی تعریف شده قرار دارد. نوع اطلاعات که مبنای درخواست آژانس است، مبانی حقوقی نداشت و مبتنی بر اسناد ساختگی رژیم صهیونیستی بود. اگر بر همین مبانی اجازه دسترسی می‌دادیم وارد تله دشمن می‌شدیم.

 

کمالوندی خاطر نشان کرد: در طول سفر دو روزه مدیرکل آژانس و مذاکرات بسیار فشرده‌ به نتیجه مورد نظر رسیدیم و موافقت کردیم که این دسترسی‌ها را بر مبنای پروتکل، به‌صورت داوطلبانه انجام دهیم. بسیاری از کشورها این روند کاری را به حساب هوشمندی ایران گذاشتند و اعلام کردند که با این اقدام ایران آمریکایی‌ها علاوه بر شورای امنیت در آژانس هم با مشکل مواجه شده‌اند.

 

کمالوندی توافق با آژانس را یک موفقیت بزرگ توصیف کرد که «نتیجه اش برد-برد است و به نفع هر دو طرف بود.»

 

سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با رسالت تاکید کرد: ما فراتر از تعهدات خود عمل کرده و تأکید می‌کنیم داوطلبانه، در حال همکاری با آژانس هستیم، لذا انتظار ما این است که گزارشات آتی آژانس، گزارش مثبتی که منعکس کننده همکاری خوب ایران است، توسط مدیرکل به شورای حکام داده شود. سفر گروسی به تهران، فرصت بسیار خوبی بود که ایشان از زبان مقامات مختلف، مواضع محکم کشور را بشنود.

 

وی تصریح کرد، عبارات توافق شده‌ای که در بیانیه گنجانده شده به گونه‌ای است که راه را به گونه‌ای ریل گذاری کرده که آژانس از مسیر تعریف شده و تعیین شده‌ای برای حل مشکلات منحرف نشود. بدین ترتیب انحراف از آن تقریبا ناممکن است.

 

کمالوندی همچنین گفت بلافاصله پس از حادثه انفجار نطنر برای رفع مشکل برنامه‌ریزی کردیم به گونه‌ای که دو سالن جدید که در آن‌ها ملاحظات امنیتی و ایمنی در سطح بسیار بالا ملحوظ خواهد شد ایجاد خواهیم کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار