دست مریزاد نتانیاهو به ژوزف عون! ترامپ: باید پایگاه بگرام را حفظ می‌کردیم گروسی: درخواست دسترسی به تاسیاست هسته‌ای ایران را ارائه داده‌ایم دومینوی استعفا در پنتاگون؛ یک ژنرال ارشد کناره‌گیری کرد پیام بقائی در سالروز اقدام تروریستی آمریکا علیه هواپیمای مسافربری ترامپ: ادامه رابطه یک‌طرفه آمریکا با متحدان ناتو مضحک است اروپا با پرداخت هزینه عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز کنار آمده است عامل شهادت فرمانده کل قسام اعدام شد سفارت اتریش در تهران فعالیت خود را از سر گرفت بقائی: 8 رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید شرکت می‌کنند ونزوئلا ۷ روز عزای عمومی اعلام کرد دوحه: گفت‌وگوهای جداگانه با هیئت‌های ایران و آمریکا پایان یافت عربستان و پاکستان در زمینه امنیتی یادداشت تفاهم امضا کردند واکنش قاطع وزیر خارجه کشورمان به اظهارات سخیف وزیر دفاع اسرائیل غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط اسرائیل

انفجار بمب در مسیر کاروان نظامی آمریکا در جنوب عراق

انفجار بمب در مسیر کاروان نظامی آمریکا در جنوب عراق رسانه‌های عراقی شامگاه چهارشنبه از وقوع انفجار در مسیر کاروان نظامی آمریکا در استان بابل خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 02
کد خبر: ۵۷۳۷۸

به گزارش راهبرد معاصر رسانه‌های عراقی شامگاه چهارشنبه از وقوع انفجار در مسیر کاروان نظامی آمریکا در استان بابل خبر دادند.

گروه اطلاع رسانی امنیتی (الإعلام الأمنی) اعلام کرد که که یک بمبم بر سر راه کاروان وابسته به شرکت حمل و نقل که با ائتلاف آمریکا همکاری می‌کند، منفجر شده است.

 

بر اساس بیانیه این گروه رسانه‌ای، این انفجار در بزرگراه استان بابل (جنوب) رخ داده و خسارت‌هایی به تریلرها و کامیون‌های حامل تجهیزات و ادوات نظامی وارد کرده و بر اثر این انفجار، یک نفر غیرنظامی نیز زخمی شده‌ است.

 

طی ماه‌های گذشته انفجارهای مشابهی بر سر راه کاروان‌‌های نظامی آمریکا در عراق رخ داده است. ائتلاف به اصطلاح ضد داعش به رهبری آمریکا برای در امان ماندن از این انفجارها و انتقال تجهیزات خود، از شرکت‌های بومی عراق کمک گرفته است.

 

اخیراً حملات راکتی به برخی از پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق باعث شده است که نظامیان تروریست آمریکایی برخی از پایگاه‌ها از جمله «التاجی» واقع در شمال استان بغداد را تخلیه و به عراقی‌ها واگذار کند.

 

فارس

کلمات کلیدی: آمریکا عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار