زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم

آخرین وضعیت ناوشکن دنا، هواناو پیروزان و زیردریایی بعثت

مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع آخرین وضعیت ناوشکن دنا، هواناو پیروزان و زیردریایی بعثت را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 03
کد خبر: ۵۷۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار امیر رستگاری مدیرعامل سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع در حاشیه افتتاح نمایشگاه نهضت قطعه سازی وزارت دفاع و در جمع خبرنگاران، درباره آخرین وضعیت پروژه های این سازمان شامل ناوشکن دنا، زیردریایی بعثت و هواناو پیروزان، اظهار داشت: ناوشکن دنا را انشالله در همین سال تحویل نیروی دریایی ارتش جمهوری خواهیم داد. کار ساخت زیردریایی بعثت نیز آغاز شده است.

 

وی افزود: ساخت اولین زیردریایی در دنیا معمولا حدود 15 سال طول می کشد؛ اما با توجه به تجربیاتی که در ساخت زیردریایی های فاتح و غدیر به دست آورده ایم، تلاش می کنیم این زمان را کاهش دهیم.

 

دریادر رستگاری درباره هواناو پیروزان نیز با بیان اینکه امیدواریم تا پایان سال این هواناو را تحویل نیروی دریایی ارتش دهیم، خاطرنشان کرد: این هواناو از سرعت بسیار زیادی برخوردار است و با توجه به تسلیحاتی که برای آن در نظر گرفته شده است، یک هواناو تهاجمی است و با توجه به مواد خوب به کار رفته در ساخت آن از قابلیت رادارگریزی  بالایی برخوردار است. این هواناو همچنین توانایی جابجایی نیرو و تجهیزات و ورود به دریا از هر نقطه سواحل کشور را دارد.

 

مدیرعامل سازمان صنایع دریایی درباره ویژگی پرتابگرهای عمودی موشک که قرار است بر روی ناوشکن های نیروی دریایی ارتش نصب شود، عنوان کرد: این پرتابگرها برای شلیک موشک های کروز سطحی برد بلند خواهد بود.

 

وی درباره حجم مراودات و روابط دفاعی ایران پس از لغو تحریم های تسلیحاتی، گفت: ما این ظرفیت را داریم که طی یک سال بالغ بر چند میلیارد دلار صادرات تجهیزات نظامی در همه حوزه ها و برخی حوزه های غیرنظامی داشته باشیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار