المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

آژانس امروز درباره ایران گزارش می‌دهد

آژانس امروز درباره ایران گزارش می‌دهد آژانس بین المللی انرژی اتمی عصر امروز جمعه گزارشی را درباره آخرین تحولات مربوط به برجام و فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران منتشر می کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 04
کد خبر: ۵۷۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر اژانس بین المللی انرژی اتمی قرار است امروز جمعه گزارشی را دربراه ایران منتشر کند.

علاوه بر آن گزارش پادمانی آژانس نیز برای سومین بار به همراه این گزارش منتشر می‌شود.

 

گفته می‌شود مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی امروز (جمعه) به وقت محلی تازه‌ترین گزارش خود درباره ایران را منتشر و در اختیار ۳۵ عضو شورای حکام قرار می‌دهد.

 

این گزارش در حالی منتشر خواهد شد که مدیر کل آژانس اخیراً به ایران سفر کرده و در روزهای گذشته نیز کمیسیون مشترک برجام در وین تشکیل جلسه داده بود.

 

نشست کمیسیون مشترک برجام که در تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ در وین برگزار شد، عملاً دست آمریکا را در اعمال محدودیت‌های جدید خالی گذاشته و این کشور را در اعمال محدودیت‌های بیشتر ناکام خواهد گذاشت.

 

معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان نیز تأکید کرده که این نشست، در شرایط خاص ناشی از تحولات در شورای امنیت پیرامون برجام و اقدام غیرموجه و غیرقانونی آمریکا برگزار شده و از این رو، محور اصلی مباحث کمیسیون، بر ضرورت یکپارچگی و انسجام علیه اقدام آمریکا متمرکز بوده است.

 

در متن بیانیه پایانی نشست کمیسیون برجام و در بند ۳ آن آمده است که در پرتو مباحث مطروحه اخیر در شورای امنیت ملل متحد در نیویورک در خصوص تلاش برای بازگرداندن تحریم‌های ملل متحد که قبلاً لغو شده‌اند، اعضا تاکید دوباره کردند که آمریکا در تاریخ ۸ می ۲۰۱۸ میلادی به صورت یکجانبه، توقف مشارکت خود در برجام را اعلام کرد و از آن پس، در هیچیک از فعالیت‌های مرتبط با برجام مشارکت نخواهد داشت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار